Найближчі концерти Хор им. Григория Веревки

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Хор ім. Г. Г. Верьовки,
натисніть на кнопку:

Подробиці Хор ім. Г. Г. Верьовки

Згорнути >

Минулий рік був для Національного заслуженого академічного українського народного хору України ім. Г. Г. Верьовки ювілейним — 75 років! Однак колектив не скидає обертів і вже в травні 2019 року порадував нас своєю новою програмою — «Пісні і танці народів світу», яку тепло приймають у містах країни. Всі квитки на концерти Хору ім. Верьовки шукайте на персональній сторінці виконавця. А зараз у вас є можливість подорожувати не тільки разом з Дмитром Комаровим або передачею «Орел і Решка», а й ось таким ось незвичайним чином, знайомлячись з народною творчістю інших країн. Концерт Хору ім. Верьовки відбудеться 21 листопада 2019 року о 19:00 в Палаці «Україна» — в найпрестижнішому концертному залі країни.

Програма виступу

Програма «Пісні і танці народів світу» була вперше представлена ​​29 травня в залі КПІ. Важко підрахувати, скільки разів протягом одного виступу зал піднімається зі своїх місць! Не менш півгодини тривали овації — публіка не хотіла відпускати колектив зі сцени. Серед аплодуючих  були дипломати 29 країн — саме творчість їх народів представлена в новій програмі. Та ж ситуація спостерігалася в Одесі через місяць.

І справа не тільки в бездоганному вокальному виконанні: всі учасники хору одягнені в національні костюми тих народів, чиї пісні звучать зі сцени; крім, власне, співу, глядачі насолоджуються балетом, який виступає разом з хором. Від цього занурення в культуру країни, що представляється, ще більш глибоке. Приходьте, не пошкодуєте. Тільки поспішіть купити квиток на концерт Хору ім. Верьовки — в Києві колектив виступає не часто через надзвичайно щільний гастрольний графік.

Унікальність хору

Якщо говорити про фішки колективу, то перше, що приходить на розум, це масштаб шоу! Хор налічує понад 150 учасників — це найчисленніший колектив в країні, що складається суцільно з заслужених і народних артистів України. Крім вокальної групи, до хору відноситься оркестрова група і балет. Саме поєднання оркестру, хору та танцювального ансамблю дають відчуття грандіозності того, що відбувається на сцені. Щоб не пропустити нову програму, рекомендуємо раніше купити квиток на концерт Хору ім. Г.Г. Верьовки, тому що в день виступу квитків може і не бути.

Замовити і купити квитки на "Хор ім. Г. Г. Верьовки" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 листопада 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону