Найближчі концерти Арсен Мирзоян

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Арсен Мірзоян,
натисніть на кнопку:

Подробиці Арсен Мірзоян

Згорнути >

З моменту виходу дебютного альбому Арсена Мірзояна пройшло майже дев'ять років. За цей час він встиг набратися сценічного досвіду, завоювати чималу армію шанувальників і, особливо, шанувальниць, накопичити багато хорошого ліричного матеріалу. Прийшов час вийти на велику сцену і представити публіці все, на що він здатний. А Арсен здатний на багато, можете не сумніватися. Лише акордами гітари і пронизливим голосом він може доторкнутися до найпотаємніших і далеких глибин душі. Своїми піснями він в силі пробудити найтрепетніші почуття. Переконайтеся самі на великому сольному концерті Арсена Мірзояна у Києві 26 листопада 2019 року в Палаці «Україна». Початок виступу о 19:00. У цей вечір зал наповниться тонкою душевною лірикою автора і вашими непідробними емоціями.

Філософія нового альбому

Арсен не тільки надзвичайно талановитий, але і продуктивний. Регулярно, раз на один-два роки він випускає альбоми. Цього року світ побачить його п'ятий студійний альбом під назвою «Інгредієнт». Таку ж назву має головний сингл альбому, який нагадує всім нам, як важливо бути індивідуальностями, а не частиною когось. Філософія пісні і всього альбому заснована на особистих драмах і переживаннях, через які пройшов автор.

Романтик і мислитель, чарівний і сильний чоловік з магнетичним голосом не боїться показати свої почуття. Арсен співає душею, так щиро, що неможливо не повірити. Щоб першими почути нові пісні артиста і улюблені хіти, потрібно всього лише купити квитки на концерт Арсена Мірзояна на нашому сайті.

Індивідуальність і харизма

Старт творчої кар'єри Арсена почався у 2011 році з участі в проекті «Голос країни» та випускупершого альбому. Після потужного поштовху, понеслася низка музичних нагород, вершин хіт-парадів і безліч виступів по всій країні. З тих пір він надійно зміцнився в українському шоу-бізнесі і зайняв місце між естрадою і андегрундом. Він запам'ятався своїм бунтарським духом і особливою індивідуальністю, завдяки чому вигідно виділився середколег-музикантів. Харизматичний артист підкуповує своєю щирістю, а кожен його концерт перетворюється на душевний і теплий вечір з магічною атмосферою.

Замовити і купити квитки на "Арсен Мірзоян" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 26 листопада 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону