Найближчі концерти Lords of the Sound (Лордс оф зе Саунд)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Lords Of The Sound (Лордс Оф Зе Саунд). Кінохіти: краще за 5 років,
натисніть на кнопку:

Подробиці Lords Of The Sound (Лордс Оф Зе Саунд). Кінохіти: краще за 5 років

Згорнути >

Жанру OST (Original Soundtrack — Оріжінал Саундтрек) трохи більше 80 років. Тобто він молодше джазу! Але на відміну від джазової музики, яка залишається музикою для обраних слухачів, музика для кіно перетворилася в один зі стовпів світового масового кінематографу. Навіть геніальний відеоряд з дивовижними акторами без музики навряд чи збере і десяту частину публіки, яка збирається зараз на культовий блокбастер. Більш того, музика з кінофільмів здатна жити окремим життям навіть після того як фільм знятий з прокату. «Королі звуку» першими на пострадянському просторі вирішили поселити саундреки в концертних залах на постійній основі, створивши окрему концертну програму. Тепер вони перші у всій Європі! Концерт «Lords Of The Sound (Лордс Оф Зе Саунд). Кінохіти: краще за 5 років» відбудеться 18 жовтня 2019 року о 19:00 в Палаці «Україна».

Саундтрек — це круто!

Пройшли ті часи, коли фільм супроводжують вже відомі композиції. Зараз кожен великий кінопроект, який претендує на багатомільйону аудиторію, прагне включити в фільм оригінальну музику — музику, створену до конкретного відеоряду. До слова, та ж тенденція спостерігається в мультиплікації і навіть в індустрії комп'ютерних ігор, і симфонічний оркестр Lords Of The Sound не залишився в стороні від цієї тенденції. Всі квитки на концерти Lords Of The Sound з іншими концертними програмами ви знайдете на персональній сторінці оркестру.

Програма і формат

Підхід до створення саундтреку не менше делікатне заняття, ніж написання великої симфонії. Тому тут балом правлять серйозні композитори, які створюють, як правило, класичну симфонічну музику. На виході виходить суперпродукт, здатний жити окремо від фільму. Якщо купити квиток на концерт «Lords Of The Sound. Кінохіти: краще за 5 років» в Києві, то можна в цьому зайвий раз переконатися. Наприклад, музика до «П'ятого елементу» або «Піратів Карибського моря» заслуговує найвищих епітетів, навіть якби вона не звучала в цих фільмах. Просто кіно розширило аудиторію до планетарного масштабу. І слава творцям оркестру Lords Of The Sound за те, що ми тепер маємо можливість слухати ці прекрасні твори не на електронному носії, а наживо, в оркестровій обробці в найбільшому концертному залі країни, де мріє виступити будь-який музикант.

Крім названих кінострічок в програмі прозвучать музичні твори з фільмів і серіалів: «Шерлок Холмс», «Реквієм за мрією», «Кримінальне чтиво», «Матриця», «Роккі», «Мулен Руж», «Термінал», «Гра Престолів» , «Джеймс Бонд»... Загалом, ми почуємо музику практично з усіх культових кінострічок, що залишили слід в історії кіно. За п'ять років «Королі» зібрали для нас відмінну колекцію і тепер чекають нас в концертному залі. Залишилося купити квиток «Lords Of The Sound. Кінохіти: краще за 5 років» і насолодитися їх відмінною роботою.

Замовити і купити квитки на "Lords Of The Sound (Лордс Оф Зе Саунд). Кінохіти: краще за 5 років" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 18 жовтня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону