Найближчі концерти Paul Gilbert (Пол Гілберт)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Paul Gilbert: Behold Electric Guitar Tour (Пол Гілберт: Біхолд Електрік Гітар Тур),
натисніть на кнопку:

Подробиці Paul Gilbert: Behold Electric Guitar Tour (Пол Гілберт: Біхолд Електрік Гітар Тур)

Згорнути >

Уже в 15 років Paul Gilbert (Пол Гілберт) наполіг на спільному виступі з самим Ozzy! Господар звукозаписної лейблу, до якого безапеляційно звернувся хлопчисько, спершу не зрозумів, чому це суперзірка року повинна виступати з якимось гітаристом-підлітком? Але коли прослухав демозаписи юного обдарування, то зрозумів, що нарвався на самородок, який потребує лише огранки. З тих пір продюсер не втрачав контакт з початківцем-гітаристом і потім перетягнув Пола в Місто Ангелів та посприяв надходженню Гілберта в гітарну школу, а відразу після її закінчення запустив проект, в якому висхідній зірці heavy metal відводилася центральна роль. З тих пір Гілберт застовпив собі місце серед апостолів гітарного року — він входить до кола кращих гітаристів за всю історію рок-музики. Майбутній виступ — це перший візит віртуоза в Україну. Концерт Paul Gilbert Behold Electric Guitar відбудеться 11 вересня 2019 року о 19:00 в клубі Atlas (Атлас).

Унікальний шанс

Ось уже 30 років всі квитки на концерти Paul Gilbert в інших країнах розлітаються задовго до дати виступу. Напевно Україна не стане винятком: уявіть, скільки в країні гітаристів, які розглядають цей лайв як урок майстерності від небожителя! До їх числа слід додати нечисленних фахівців, розкиданих по всій Україні, які напевно з'їдуться до столиці заради першого пришестя Пола. Нарешті, є армія шанувальників віртуозної гри на електрогітарі, які просто не зможуть пропустити цю подію. Це все до того, що рекомендуємо поквапитися купити квиток на концерт Paul Gilbert Behold Electric Guitar в Києві, інакше доведеться чекати другого пришестя :)

Житіє святих

До «лику святих» Пола зарахували відразу після участі в проекті G3 під проводом Джо Сатріані. Полу було 26 років, коли «гітарний бог» запримітив хлопця. Через 10 років Маестро запросив Пола як повноправного учасника гітарного шоу, що гастролює по Північній Америці. До цього моменту Пол відіграв з багатьма грандами важкого металу, випустив десяток сольних альбомів, освоїв техніку практично всіх без винятку гітарних гуру сучасності і навіть сам встиг обзавестися учнями викладаючи в рідній альма матер. Сьогодні основними його віхами вважаються: участь в проектах Racer X і Mr. Big, а також 20 власних студійників. До слова, останній великий реліз Behold Electric Guitar здійснився в 2019-му і Пол везе цю нову програму до Києва. Поспішайте купити квиток на концерт Paul Gilbert Behold Electric Guitar, щоб не залишитися осторонь від цієї події.

Замовити і купити квитки на "Paul Gilbert: Behold Electric Guitar Tour (Пол Гілберт: Біхолд Електрік Гітар Тур)" в місті Київ, (Atlas "Атлас") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 11 вересня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону