Найближчі концерти Latexfauna (Латексфауна)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Latexfauna (Латексфауна),
натисніть на кнопку:

Подробиці Latexfauna (Латексфауна)

Згорнути >

В останній день літа гуляємо, як перед кінцем світу! Щоб настання осені не здавалося таким сумним, потрібно купити квитки на концерт Latexfauna (Латексфауна) і відвідати найкрутішу вечірку серпня, що минає. Геть нічні клуби — вони встигнуть вас втомити в холодну пору року. Поки є можливість і погода дозволяє, треба відриватися на пляжних дискотеках, просто неба. Південний Берег Києва — практично та ж Ібіца, нічим не гірше: пляж суперський, коктейлі смачні, а музика Latexfauna — краще не придумаєш. Дрес-код заходу рекомендовано пляжний!

Куточок живої природи

Музика цього гуртц чітко асоціюється із зоопарком (в хорошому сенсі, звичайно). Як у парку живої природи, де крокодил сусідить з білим ведмедем, а верблюд — із тюленем, в мелодійно-поетичній творчості Дмитра Зезюліна теж стикаються боками незвичайні сусіди. Почати з того, що всі квитки на концерти гурту Latexfauna (Латексфауна) повинні продаватися суворо під контролем (як антибіотики) і тільки особам, які пройшли тестування на гарне почуття гумору. У текстах намішано українських і російських слів, але такий суржик звучить не вульгарно, а дуже мило. І все тому, що хлопці з колективу на ¾ провінціали. Ну ось звикли вони так говорити і мислити, не забирайте село з дівчини! У сенсі музичного стилю тут схожа мішанина: критики і мистецтвознавці зламали всі списи, намагаючись класифікувати хлопців. А все просто: коли звучить трохи нью-вейву, трохи сінті-попу і кілька крапельок диско 80-х минулого століття — це і є інді-поп, фірмовий стиль гурту.

Як їх прорвало!..

Для молодого колективу з периферії заслужити титул «Дебютний прорив 2016 року» — це досягнення, що межує з героїзмом. Так що в якомусь сенсі хлопців, які виступлять на концерті Latexfauna (Латексфауна) в Києві 31 серпня 2019 року о 20:00 на Південному Березі Києва, можна назвати ветеранами сцени. Тільки ці ветерани не поспішають вішати пуанти на гвіздок, у них ще багацько творчих планів. За літо вони встигли виступити десяток разів на всіляких фестивалях, з минулого року стали завсідниками в одному з найбільших і найпрестижніших столичних концертних майданчиків, клубі Atlas. А тут ще за час нескінченних гастролей назріли нові ідеї для студійного альбому... відпочивати ніколи!

Замовити і купити квитки на "Latexfauna (Латексфауна)" в місті Київ, (ПБК) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 31 серпня 2019 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону