Найближчі спектаклі Чорний квадрат

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про TOPLESS. Все включено ,
натисніть на кнопку:

Подробиці TOPLESS. Все включено

Згорнути >

Чоловіків хлібом не годуй дай позмагатися. Причому перелік ігор досить специфічний, грати в «міста» або «слова», наприклад, вони можуть виключно з ввічливості. Потрібно щось небезпечне, щоб з адреналіном та іншими атрибутами, що відсилають до стародавніх інстинктів. У цій комедії друзі вибрали відносно давню гру, переможець якої знаходить безсмертя, також відносне, — його ім'я приречене на згадку в байках та легендах, що передаються від батька синові й далі по генеалогічному дереву майбутнім поколінням. Локація для змагань вибрана вдало — курорт. Час також відповідне — зимові свята. Отже, якщо купити квиток на виставу «Чорний квадрат. TOPLESS. Все включено», то ви дізнаєтеся, чим займаються чоловіки, коли збираються компанією більше одного. Всі квитки на вистави театру «Чорний квадрат» з переліком постановок шукайте на сторінці виконавця.

Тестостерон перемагає

Трійця молодиків раптово зривається на курорт — пощастило з путівками. Їм би зайти в номер з повним баром як це роблять нафтовики на відпочинку, або відправитися по руїнах як всякий інтелігентний турист. Але наші герої поки не замислюються про вічне, а виконати зворотний шлях в еволюції ще не встигли, тому що рівень тестостерону в організмі поки що зашкалює. На цьому грунті у хлопців з'являється ідея позмагатися в мистецтві спокушання — є така національна забава, взяти участь в якій завжди почесно, а перемогти — рівносильно золотої олімпійської медалі. Вистава «Чорний квадрат. TOPLESS. Все включено» відбудеться 28 серпня 2019 року о 19:30 в CaribbeanClub (КаріббіанКлаб). Традиційно, двері клубу відкриваються за годину до заходу.

Регламент турніру

Правила незмінні — даму слід не просто спокусити, але і класично з нею розлучитися. Тобто, щоб отримати залікове очко, потрібно пройти весь цикл відносин — від романтичного знайомства до сумного розставання зі скандалами сварками і примиреннями. Одним словом, все включено. Знаючи підхід «Квадрата» до подібних історій, можемо вас запевнити — буде гранично весело. Щоб потрапити на цей бенкет гумору, рекомендуємо заздалегідь купити квиток на виставу «Чорний квадрат. TOPLESS. Все включено» — в Києві ця комедія користується колосальним інтересом.

Замовити і купити квитки на "TOPLESS. Все включено " в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 28 серпня 2019 19:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону