Найближчі концерти Оркестр Voice Of The Sympho Metal і Андрій Чорний

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Гра престолів: Новий сезон,
натисніть на кнопку:

Подробиці Гра престолів: Новий сезон

Згорнути >

Найпопулярніший серіал наших днів завершився навесні 2019 року. Він побив всілякі рекорди, став одним з найбільш культових серіалів в історії, а фінальну серію подивилося понад 19 мільйонів глядачів! Для українських шанувальників був створений грандіозний музичний проект «Гра престолів: Новий сезон», який можна буде почути в кількох містах України, в тому числі і в Києві. Масштабне симфонічне шоу під керівництвом диригента і автора проекту Андрія Чорного, за участю 200 музикантів і хористів «Voice of the Sympho Rock» триватиме майже 3 години! Концерт відбудеться 14 листопада 2019 року в Національному палаці мистецтв «Україна». Початок о 19:00.

Не прощаємося з серіалом

Після закінчення серіалу «Гра престолів», одні прихильники слізно прощалися і обговорювали в мережі улюблених героїв, а інші, розчаровані фіналом історії, підписували петицію за перезнімання 8-го сезону. У будь-якому випадку, картина наробила стільки галасу, що про неї ми будемо чути ще дуже довго. Тим більше, режисери вже почали зйомки пріквела серіалу. Щоб скрасити це томне очікування, пропонуємо вам купити квитки на концерт «Гра престолів: Новий сезон» і почути улюблені саундтреки у виконанні оркестру Андрія Чорного і хору «Voice of the Sympho Rock» під керівництвом Світлани Рядченко.

Що в програмі?

У програмі рок-шоу вас чекає музика з серіалу від талановитого композитора іранського походження Раміна Джаваді з Німеччини. Крім того, ви почуєте творіння таких титанів сучасного кінематографа, як Говард Шор, Ганц Циммер і Ніно Рот. Складно оцінити їх значення в сучасній оркестровій музиці, але кількість їхніх нагород говорить сама за себе. Також, в підготовці концерту візьме участь віртуозна фортепіаністка Наталія Чуприна і концертний керівник Анастасія Кайряк.

Перенестися в величний Вестерос, згадати улюблених героїв і знову пережити їхні непрості долі, зануритися у світ відважних воїнів і жорстоких битв за владу, відчути захват від улюблених і культових мелодій можна буде 14 листопада в Палаці «Україна».

Замовити і купити квитки на "Гра престолів: Новий сезон" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 листопада 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону