Найближчі матчі Шахтар — квитки на футбольні матчі Шахтаря в Україні та розклад матчів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Шахтар — Олександрія. Прем

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Шахтар — Олександрія. Прем'єр-Ліга України,
натисніть на кнопку:

Подробиці Шахтар — Олександрія. Прем'єр-Ліга України

Згорнути >

Голлівудські мелодрами люблять за очікуваний хепі-енд, а спортивні змагання — за непередбачуваність результату. Ситуація особливо інтригує, коли в боротьбу вступають «гросмейстери» вищої категорії: у серії матчів плей-офф національної футбольної Прем'єр-Ліги України розіграють партію з м'ячем і живими спортсменами команди з трійки кращих! Зараз як ніколи представникам «Олександрії» необхідно зміцнити своє становище в турнірній таблиці: конкуренти насідають! Але і донецька команда ніколи не погоджувалася поступатися перемогою за спасибі. Так що вболівальників, які вирішать купити квитки на матч «Шахтар — Олександрія. Прем'єр-Ліга України», щоб побачити всі подробиці не в трансляції, а з трибуни, чекає цікава гра.

«Олександрія» не відступає

Непростимо було б втратити перевагу, опинившись в трійці фаворитів, так що гравці на матчі «Шахтар — Олександрія. Прем'єр-Ліга України» у Харкові 11 травня 2019 року о 19:30 на стадіоні «Металіст» будуть чудово мотивовані. Чорно-помаранчевим побоюватися нічого, котрий рік поспіль «горянки» не залишають верхню сходинку п'єдесталу пошани навіть заради одвічних суперників динамівців :) А ось спортсмени з триколірною емблемою на грудях не забезпечили собі настільки солідний гандикап в турнірній таблиці національного чемпіонату. Хоча вони і випереджають на десяток очок найближчих суперників з «Маріуполя», поліпшити своє становище хочеться завжди. А значить, є за що боротися!

Інтригуючі прогнози

Звичайно, всі квитки на матчі ФК «Шахтар» купують віддані вболівальники, які впевнені, що їхні кумири переможуть при будь-яких розкладах і будь-якій погоді. Впевненості додає їм і поточний статус команди-суперниці в турнірній таблиці, а також відставання від майбутніх суперників на травневому матчі, яке становить три десятка очок. Гра в плей-офф — справа серйозна, але навіть першокласнику, мало знайомому з математикою, зрозуміло, що в разі перемоги «Олександрії» «гірникам» не загрожує втрата лідерства. Якщо звернутися до статистики, то чорно-помаранчевим, здавалося б, взагалі нічого переживати: за результатами попередніх зустрічей вони перемагали 10 разів і лише один раз програвали. Проте, раз «Олександрії» вдавалося перемогти раніше, команда може здійснити подвиг повторно!

Замовити і купити квитки на "Шахтар — Олександрія. Прем'єр-Ліга України" в місті Харьков, (ОСК "Металіст") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 11 травня 2019 19:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону