Найближчі концерти Сара Брайтман (Sarah Brightman)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Sarah Brightman (Сара Брайтман),
натисніть на кнопку:

Подробиці Sarah Brightman (Сара Брайтман)

Згорнути >

Вона носить золоті корони, але вона не Оля Полякова. Вона королева, але не за правом народження. Титул світової примадонни Сара Брайтман заслужила, завдяки унікальному голосу й ангельській красі. Меломани всього світу одностайно коронували її відразу в кількох жанрах: класична опера, мюзикл, кросовер і нью-ейдж. А легендарний бренд Swarovski просто довершив образ, втіливши в кристалах і благородному металі міжнародну любов до співачки :) Так що у тих, хто встигне купити квитки на концерт Сари Брайтман (Sarah Brightman), буде можливість оцінити і блискучий талант, і блискучі (у всіх сенсах слова) костюми виконавиці.

Навколосвітня подорож Сари

В епоху мобільного Інтернету насолоджуватися віртуальним товариством кумира можна в будь-яку хвилину і в будь-якій обстановці. Можете не сумніватися, відео з виступами Сари Брайтман дивляться в паризькому метро по дорозі на роботу і на каліфорнійському хайвеї по дорозі на пляж. Проте, ані француз, ані американець не відмовиться подивитися живе шоу з улюбленою співачкою. У новому турне під назвою HYMN: Sarah Brightman In Concert оперна діва дасть 125 концертів в різних країнах на різних континентах, а Україну ощасливить навіть двічі! Спочатку вирушить до Одеси, а концерт Сари Брайтман (Sarah Brightman) в Києві пройде 27 жовтня 2019 року о 19:00 в Палаці спорту.

Королева на сцені

У кожного великого артиста є своя унікальна фішка. Ось і всі квитки на концерти Сари Брайтман (Sarah Brightman) обов'язково куплять цінителі незвичайного тембру: колоратурне сопрано — рідкісний вокальний дар, що дозволяє виконувати найскладніші арії. Чудовим бонусом для глядачів київського шоу стануть фантастичної краси декорації та по-королівськи розкішні вбрання співачки, розроблені дизайнерами Swarovski і прикрашені «фірмовими» кристалами. В активі цієї виконавиці величезна кількість головних партій в найпопулярніших мюзиклах — не тільки з «Привида опери» і «Кішок», які у всіх на слуху. Є чимало композицій, які Сара виконувала в складі колективу Gregorian, а також дуетом з Андреа Бочеллі, Хосе Каррерасом, Алессандро Сафіною і навіть... Антоніо Бандерасом. Так що до кожного номеру додається відповідний набір шикарного антуражу.

Замовити і купити квитки на "Sarah Brightman (Сара Брайтман)" в місті Київ, (Палац Спорту) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 27 жовтня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону