Найближчі спектаклі Театр «Браво» — квитки на вистави театру Браво в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Назавжди зі мною,
натисніть на кнопку:

Подробиці Назавжди зі мною

Згорнути >

Люди остаточно дорослішають з того моменту, коли починають мріяти практично і реалістично. Остаточно... але чи безповоротно? Чи можливо повернути ту пору солодких мрій, коли хотілося обійняти весь світ і відчути себе крапелькою грибного дощу? Виявляється, для справжніх романтиків завжди знайдеться якщо не зворотний шлях, то хоч маленька лазівка. Але здійснити втечу можливо лише в компанії надійної людини... ви вже готові записувати її контакти? Все набагато простіше: вам знадобиться лише купити квиток на виставу «Назавжди зі мною», а артисти столичного театру все детально розкажуть, покажуть і направлять в потрібну сторону!

Як Елізабет подорослішала

Іноді трапляється так, що людині доводиться різко подорослішати під тиском обставин. Саме це станеться з головною героїнею ліричної комедії «Назавжди зі мною» у Києві 23 квітня 2019 року о 19:00 в Київському драматичному театрі «Браво». Елізабет — молода красива жінка, яку абсолютно не цікавить особисте щастя. Всю себе вона присвятила недолугій сестрі й маленькій племінниці, заради їхнього блага трудиться від світанку до заходу (і ще кілька годин після). Подорослішати її змусила мати, яка кинула сім'ю багато років тому. Елізабет крутиться наче білка в колесі, але рівно до того моменту, коли в її житті з'являється Айвен — він уявний друг племінниці, який втілився в живого хлопця, щоб повернути Елізабет в країну мрій. До речі, в цій п'єсі неймовірна Надія Ільченко втілила роль головної героїні і займалася постановкою як режисер!

В Ірландії теж вміють мріяти!

Всі квитки на вистави театру «Браво» купують любителі нетривіальних сюжетів... і в даному випадку вони не помиляться з вибором. В хронометраж 1 ч. 40 хв. без антракту режисер помістила сюжет книги «Подивися на мене», написаної в 2005 році ірландкою Сесілією Ахерн. Письменниці всього 37 років, але вона — визнаний у всьому світі автор любовних романів, а за книгу, що послужила матеріалом для п'єси, вона отримала спеціальну нагороду Cosmopolitan за проявлену фантазію і нетривіальний сюжет. До речі, Сесілія є дружиною фронтмена гурту Westlife і дочкою колишнього прем'єр-міністра Ірландії Берті Ахерна.

Замовити і купити квитки на "Назавжди зі мною" в місті Київ, (Київський драматичний театр "Браво") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 23 квітня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону