Найближчі спектаклі Театр «Браво» — квитки на вистави театру Браво в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про I Love на валізах (Ай Лав),
натисніть на кнопку:

Подробиці I Love на валізах (Ай Лав)

Згорнути >

Історія Ромео і Джульєтти обурювала багато поколінь снобів. Ще б пак, ці двоє занадто молоді, щоб любити! Що характерно, та ж порода людей, які завжди знають краще «як треба», встановлює верхню вікову межу, припустиму для виникнення закоханості. А герої п'єси легендарного американського драматурга Річарда Баера просто кохають і не заморочуються забобонами. Навіть до тих, кому вже за 60, у кватирку іноді долітають купідонови стріли :) Якщо хочете знати все про мінливості зрілої пристрасті, купіть квиток на виставу «I Love на валізах (Ай Лав)». Автор створював свій сюжет, спираючись на багаторічний досвід роботи психологом, так що йому можна довіряти!

Неюні закохані

Коли в животі пурхають метелики, паспортний вік не такий вже й важливий! Але важливо інше — як досконально актори повинні вжитися в ролі, щоб абсолютно природно пурхати по сцені в танці любові? Але ж заради достовірності головні ролі у виставі «I Love на валізах (Ай Лав)» у Києві 27 квітня 2019 року о 19:00 у Київському драматичному театрі «Браво» зіграють справжні корифеї. Заслужені артисти України Віктор Шестаков та Валентина Іщенко — дійсно гармонійна пара. Об'єднати серця і образи на сцені вдалося стараннями столичного режисера Тетяни Аркушенко — також заслуженої артистки України. Всі квитки на вистави театру «Браво», як правило, купують, коли бачать на афіші ці три знамениті прізвища.

Піти чи залишитися?

Американці — легкі на підйом люди, для яких будинок не є певним місцем на карті. Скільки голлівудських шедеврів починається з кадру, в якому квартира заставлена коробками і валізами у зв'язку з переїздом. Те ж саме нагромадження упакованих речей зустрічає глядача в романтичній п'єсі «I Love на валізах (Ай Лав)». Немолода, але дуже ефектна і приваблива жінка, овдовівши, вирішує покинути суєтний Манхеттен і переїхати в штат, де життя протікає більш спокійно і розмірено. І раптом на порозі з'являється чоловік, якого вдова довгі роки вважала «просто другом». У його серці палають пристрасть і тверда рішучість не дозволити коханій поїхати, а найнятим вантажникам —винести з квартири хоч одну валізу :)

Замовити і купити квитки на "I Love на валізах (Ай Лав)" в місті Київ, (Київський драматичний театр "Браво") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 27 квітня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону