Найближчі спектаклі Антон Лірник — квитки на вистави з Антоном Лірником в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ladie's Night. Kyiv Style (Ледіс Найт. Київ Стайл),
натисніть на кнопку:

Подробиці Ladie's Night. Kyiv Style (Ледіс Найт. Київ Стайл)

Згорнути >

Відомі українські актори, коміки та артисти представлять в Києві свій варіант всесвітньо відомої постановки «Ladies Night». Це феєричне та яскраве музичне і танцювальне шоу з тонким гумором, захоплюючим сюжетом і чудовою атмосферою. Запрошуємо вас 31 травня в Міжнародний центр культури і мистецтв на 20:00. Буде весело, смішно і музично!

Сюжет постановки

За сюжетом п'єси шестеро друзів залишаються на узбіччі життя. Вони втратили роботу на металургійному заводі і тепер не мають чим утримувати свої сім'ї. Від неробства і безнадії вони поневіряються по барах, заливаючи свої проблеми пивом. Кожен з героїв — працьовитий, тямущий чоловік, гідний хорошого життя, і життя вирішує піднести їм сюрприз. Одного разу на їх очі потрапляє оголошення про жіноче шоу «Ladies Night», де пані платять по 200 доларів. За що жінки готові платити такі гроші? Звичайно, за красиві і оголені чоловічі танці. Колишнім металургам приходить в голову ідея перекваліфікації. Трохи попрацювавши над собою, чоловікам вдається завоювати публіку, зробити феєричне шоу і непогано заробити. Якщо ви вже заінтриговані, поспішайте придбати квитки на виставу Ladie's Night. Kyiv Style і побачити цю чудову комедію своїми очима.

Акторський склад-мрія!

Продюсерський центр Lirnik Production зібрав для вистави кращих артистів України, від яких у жінок буде крутитися голова! Актор, комік, телеведучий, резидент Comedy Club, член журі «Ліги Сміху» Антон Лірник. Актор, телеведучий і резидент Comedy Club Олександр Педан. Найсексуальніший танцюрист України, хореограф, а також суддя телевізійних проектів Влад Яма. Співак і актор Арсен Мірзоян. Актор і гуморист Сергій Бібілов. Актор Одеського українського музично-драматичного театру і комік Олександр Станкевич. Відомий ведучий Анатолій Анатоліч. Актриса, учасниця проектів «Жіночий Квартал», «Ліга Сміху», «Країна У», «Казки У» Олександра Машлятіна. Музичним доповненням шоу стане «Orchestra by Lirnik». Все це чекає прекрасних дам 31 травня в Міжнародному центрі культури і мистецтв!

Замовити і купити квитки на "Ladie's Night. Kyiv Style (Ледіс Найт. Київ Стайл)" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 31 травня 2019 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону