Найближчі спектаклі Киев Модерн-Балет

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про «Київ Модерн-балет» Раду Поклітару. Спляча красуня,
натисніть на кнопку:

Подробиці «Київ Модерн-балет» Раду Поклітару. Спляча красуня

Згорнути >

Мало хто знає, що знамениту історію про Сплячу красуню задовго до Шарля Перро придумав неаполітанський поет і письменник-казкар Джамбаттиста Базіле. Через більш ніж сотню років казка знайшла нову інтерпретацію у постановці балетмейстера Раду Поклітару. Завдяки підтримці Посольства Швейцарії в Україні на сцені Міжнародного центру культури і мистецтв (Жовтневий палац) 24 квітня о 19:00 ви побачите сучасну версію балету «Спляча красуня» у виконанні «Київ Модерн-балет».

Спляча красуня від Джамбаттиста Базіле

Заслужений діяч мистецтв України, хореограф, творець театру «Київ Модерн-балет» Раду Поклітару представить ще один музично-танцювальний шедевр за мотивами давньої історії про принцесу, яка заснула на століття. На відміну від відомої нам казки, у версії Базіле головний герой знаходить свою кохану не через 100 років, а через 800, а в королівському палаці живуть дивні фантастичні істоти. Головним сенсом історії є не тільки показати справжню любов, але і донести вічні моральні цінності. Постановка гармонійно поєднує в собі сучасне реальне життя, казку і фантастику. Велична музика Петра Чайковського стала натхненням для створення цього хореографічного твору.

Заслуги і постановки балету

Напевно ви знайомі з іншими роботами Поклітару, такими як «Лебедине озеро», «Ромео і Джульєтта», «Лускунчик». Якщо ні, то поспішаємо повідомити, що всі квитки на концерти Раду Поклітару та «Київ Модерн-балет» можна купити на нашому сайті. Ці постановки варті вашої уваги і були високо оцінені критиками. Театр «Київ Модерн-балет» був заснований в 2006 році і з тих пір успішно гастролює у Франції, Іспанії, Нідерландах, Бельгії, Португалії, Румунії, Китаї, інших країнах і в багатьох містах України. В наявності колективу вже 5 премій «Київська пектораль» за кращі спектаклі року. Всього було поставлено 16 одноактних і 5 повнометражних балетів.

Романтична, фантастична і, в той же час, сучасна постановка про чисте кохання «Спляча красуня» пройде 24 квітня. Не пропустіть!

Замовити і купити квитки на "«Київ Модерн-балет» Раду Поклітару. Спляча красуня" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 24 квітня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону