Найближчі концерти Олега Винника

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Великий Весняний Концерт

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Великий Весняний Концерт,
натисніть на кнопку:

Подробиці Великий Весняний Концерт

Згорнути >

Якщо за довгу зиму ви шалено скучили за весною, не буде нічого поганого в тому, щоб зустріти її на день раніше! Найбільш нетерплячі українські меломани приєдналися до прекрасної традиції — відзначати останній день лютого, збираючись на «Великий Весняний Концерт» у Києві. Подія по-справжньому унікальна, адже вона об'єднує на одній сцені супер-мега-зірок, що дають сольні виступи з аншлагами на найбільших концертних майданчиках. Імена фаворитів, які з року в рік беруть участь в шоу, у всіх на вустах: солодкоголосий Олег Винник, найпопулярніша (скажемо без перебільшення!) співачка країни Тіна Кароль, беззмінна поп-королева Ірина Білик і примадонна Західної України Ірина Федишин... і це ми ще не перерахували навіть половини запрошених зірок!

Пам'ятайте, як в дитинстві завжди хотілося, щоб день народження або будь-яке інше свято, що обіцяє подарунки, настав трохи раніше, хоч на один день? Юні мрійники виросли, але наблизити приємний момент хочуть як і раніше... після затяжної зими так хочеться, щоб березень настав скоріше! Те, що непідвладне календареві, можуть зробити зірки естради — ось чому «Великий весняний концерт» у Києві запланований на 28 лютого 2019: щороку його влаштовують в останній день зими. На такий захід українські меломани завжди намагаються купити квитки ближче до сцени, адже тоді в буквальному сенсі до зірок буде рукою подати :)

Сильна чоловіча команда

Від такої кількості зірок і блиску нарядів «осліпне» найсучасніший сонячний телескоп! Шановні меломани, не хвилюйтеся ви можете сміливо купити квитки на «Великий Весняний Концерт» 28 лютого 2019 року о 19:00 в Палаці «Україна», ваш зір не постраждає, тільки пульс гарантовано почастішає. Адже неможливо відключити емоції, коли бачиш на сцені імпозантного Олександра Пономарьова або виконуючого пісні в обіймах з гітарою Сергія Бабкіна. Загін досвідчених підкорювачів естради доповнить Михайло Грицкан і головний рок-фольк-популяризатор країни Олег Скрипка з гуртом «ВВ». Улюбленці молоді теж прибудуть в повному складі: Ivan Navi, двічі номінований на премію YUNA, Alekseev, що влаштував гучний бада-бум на «Євробаченні». Делегацію зарубіжних гостей очолить латвійський співак Markus Riva. Будемо сподіватися, що бородатому шоумену DZIDZIO вдасться відновити здоров'я та сили, щоб виступити перед публікою!

Команда чарівних дам

Вона залишилася без Потапа, але співати не перестала! Чарівна Настя Каменських тепер виступає під ніком NK, але як би вона не змінювала імена, її впізнає кожен по сильному вокалу, розкішній фігурці та пишній зачісці. Всі квитки на концерти TARABAROVA давно зникли з театральних кас... не вдалося побувати на сольнику улюбленої співачки? Значить, застанете на цьому шоу. Екзотична красуня Мішель Андраде також візьме участь у спільному виступі, а ще й Оля Цибульська пообіцяла виконати свої хіти!

Замовити і купити квитки на "Великий Весняний Концерт" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 28 лютого 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону