Найближчі концерти Ліга сміху

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ліга Сміху 2019, перший етап,
натисніть на кнопку:

Подробиці Ліга Сміху 2019, перший етап

Згорнути >

Здається, тільки відіграли фанфари на честь переможця 4-го сезону Ліги Сміху, як вже починається гонка за новим титулом. Наступний сезон стане для Ліги ювілейним. Які зміни в складі суддів нас очікують? Чи будуть сюрпризи? Все це ми дізнаємося, коли опинимося в концертному залі. Концерт «Ліга Сміху 2019, перший етап» відбудеться 22 лютого 2019 року о 19:00 в Жовтневому палаці. І це буде тільки початок ювілейного сезону.

Етапи та правила

Сезон починається з відбору, в якому можуть брати участь всі бажаючі. Традиційно відбірковий турнір проходить в світовій столиці гумору — Одесі. Право на участь в першому ефірі отримують 23 команди. На першій же грі 9 команд вибуває. Залишається 14 — по дві на кожного тренера. Після цього життя фіналістів ускладнюється, адже наступна гра — це вже 1/16 фіналу. У підсумку у фіналі опиняються дві кращі команди. Крім того, є Літній і Зимовий кубки, які не є частиною турніру. Попереду нас чекає турнірне протистояння на вибування. Для команд і тренерів це змагання, а для нас, глядачів — веселе шоу. Всі квитки на Лігу Сміху ви знайдете у нас.

Помітною частиною шоу можна сміливо назвати склад журі. У «суддівську бригаду» запрошуються наші зірки. Чи проходять вони співбесіду із Зеленським, невідомо. Подейкують, що кандидатам в судді також доводиться змагатися в гуморі — його наявність обов'язкова, інакше як суддя зможе стати наставником. Так-так, у лигівських суддів дві функції — судити і тренувати. Ну, і нас веселити, зрозуміло. Що ж, залишається купити квиток на концерт «Ліга Сміху 2019, перший етап» і подивитися, кого виберуть в підопічні наші зірки.

Минулий сезон

Переможцями Ліги 2018 року стали хлопці з Молдови — «Стоянівка». Відзначимо, що команда зійшла на п'єдестал вдруге. Правда, в минулому році молдавани розділили успіх з гумористами зі Львова ( «Загорецька Людмила Степанівна»). Сьогодні хлопці вже зірки українського гумору і збирають зали на своїх сольних концертах. Ну а щоб побачити майбутніх чемпіонів ювілейного чемпіонату України з гумору, рекомендуємо поквапитися купити квиток на концерт «Ліга Сміху 2019, перший етап» — в Києві це шоу не поступається по полярності Вечірньому кварталу, тому очікується аншлаг.

Замовити і купити квитки на "Ліга Сміху 2019, перший етап" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 22 лютого 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону