Найближчі спектаклі Театр Антреприза - квитки на вистави театру Антреприза в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія 7:40 Погуляємо по-одеськи

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про 7:40 Погуляємо по-одеськи,
натисніть на кнопку:

Подробиці 7:40 Погуляємо по-одеськи

Згорнути >

За Одесу можна добре розповісти (один раз). Або заспівати — стільки разів, скільки викличуть на біс. Враховуючи, що в столиці українського гумору ця постановка йде буквально щотижня і кожен раз з аншлагом, глядачі таки хочуть дивитися, вони готові невтомно слухати і діалоги, типові для неспокійної єврейської сім'ї, і пісні. Мало того, актори ще й закликають підспівувати без сорому. А чого соромитися — тут всі свої! Навіть якщо в Одесі ви були всього разок, і то проїздом, зійти за свого дуже просто: потрібно лише купити квитки на комедію «7:40 Погуляємо по-одеськи».

Приїжджайте якомога частіше

Середньостатистичний киянин відвідує нестаріючу красуню Одесу влітку, в сезон відпусток. А Одеська трупа вирішила відвідати Київ взимку — поки у них там не почався наплив туристів, оренда житла та інші клопоти :) Вистава «7:40 погуляємо по-одеськи» в Києві почнеться 12 лютого 2019 року о 19: 00 в Центральному Будинку офіцерів і надовго не затримається, так що не відкладайте покупку квитків! Примітно, що тугий вузол сюжету зав'язався навколо переїздів і подорожей: виявляється, пошуки того самого місця, де жити краще, можуть повернути додому…

Дайте мамі померти спокійно!

Головна героїня, яку грає Ірина Токарчук, 20 років тому виїхала на ПМЖ за океан разом із молодшим сином (актор Олександр Самусенко). Жити довго і щасливо не вийшло, адже в рідній Одесі залишилася кровиночка — старшенький синок. Сім'я розділилася, і деякий час обидві родових гілки розвивалися і розросталися незалежно. Але як немолодій одеситці померти спокійно на землі чужій? Вже час повертатися!

А цілюще повітря Одеси зовсім не сприяє відходу з життя. Мало того, на той світ не пускають онуки (український і американський), що демонструють бабусі принади клубного життя. І якщо з молодшим поколінням ще можна було б якось впоратися, то перед напором імпозантного чоловіка Додіка впаде навіть бабусина фортеця. Ще б пак, адже Додіка грає Яків Гопп! Чудова музично-гумористична постановка, наповнена колоритним південним говорком і єврейськими піснями, втілена на сцені режисеркою Оленою Пушкіною.

Замовити і купити квитки на "7:40 Погуляємо по-одеськи" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 12 лютого 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону