Найближчі концерти Armin van Buuren (Армин ван Бюрен)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія A State of Trance 900 Lifting You Higher

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про A State of Trance 900 Lifting You Higher,
натисніть на кнопку:

Подробиці A State of Trance 900 Lifting You Higher

Згорнути >

Нарешті в Україну повертається одне з найграндіозніших шоу в світі електронної музики. 5-разовий кращий ді-джей планети, улюбленець української публіки Armin Van Buuren (Армін Ван Бюрен) приїде до Києва в рамках світового турне A State of Trance 900 Lifting You Higher. Концерт відбудеться 22 червня в Міжнародному виставковому центрі.

Одне з кращих танцювальних шоу

Найвідоміший і успішніший голландський ді-джей Armin Van Buuren святкує 900й випуск свого радіошоу A State of Trance. Кожен випуск транслюється на радіостанціях 84 країн світу щотижня і збирає понад 40 мільйонів шанувальників танцювальної музики. У студію Арміна приходять багато відомих і молоді виконавці EDM і представляють кращі новинки електронної музики. В рамках шоу, свій ді-джей сет буде грати Армін і багато інших ді-джеї, імена яких будуть відомі ближче до заходу. Як правило, охочих побувати на такому масштабному івенті, побачити яскраве шоу і почути улюблених ді-джеїв дуже багато, тому не варто затягувати з покупкою квитків. Всі квитки на концерт A State of Trance 900 Lifting You Higher вже у продажу на нашому сайті.

Кращий ді-джей світу знову повернеться до Києва

Armin Van Buuren заслужено є одним з найуспішніших музичних продюсерів і ді-джеїв світу. П'ять разів він ставав ді-джеєм № 1 за версією щорічного авторитетного рейтингу DJ Mag Top 100 DJs. Крім того, Армін — володар десятка премій і нагород, таких як DJ Awards, International Dance Music Awards, International Golden Gnome Awards та інших. Як засновник музичного лейблу Armada Music, Армін підтримує молодих талановитих виконавців і вносить великий вклад в розвиток танцювальної музики.

Минулого разу Армін Ван Бюрен представляв своє радіошоу в Києві в 2012 році і зібрав понад 15 000 глядачів. У 2017 році знаменитий ді-джей приїжджав з сольним шоу Armin Only, в якому брали участь вокалісти, музиканти, танцюристи на тлі неймовірного світлового шоу. Цього разу видовище обіцяє бути не менш вражаючим. До того ж, захід буде проходити всю ніч і ви зможете танцювати до упаду! Чекаємо вас на святі музики 22 червня в київському МВЦ!

Замовити і купити квитки на "A State of Trance 900 Lifting You Higher" в місті Київ, (МВЦ) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 22 червня 2019 21:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону