Найближчі концерти T-Fest (Ті-Фест)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про T-Fest (Ті-Фест),
натисніть на кнопку:

Подробиці T-Fest (Ті-Фест)

Згорнути >

Він — Кирило, aka T-Fest (Ті-Фест), його вважають самим добрим репером рунета і він з України, про що відразу заявив своїм першим альбомом «0372» (телефонний код Чернівців). Стильний біт, пацанська романтична лірика та музичний смак Кирила відразу звернули на себе увагу монстрів репу — Шока (Schokk) та Скріптоніта. Перший надав юному хлопцю з України вікно в рамках сольного концерту в Москві. А Скріпі на тому ж сейшні піднявся на сцену прямо під час виступу Ті-Фесту, щоб висловити свій респект. Кар'єра отримала ракетний старт. Тепер Ті-Фест приїжджає до Києва як зірка ріпа. Концерт T-Fest відбудеться 12 квітня 2019 року о 20:00 в клубі Stereo Plaza (Стерео Плаза).

«Мама дозволила»

Коли наші люди підкорюють великі лейбли, це завжди приємно. Кліп на пісню «Мама дозволила» став першою ластівкою в творчому об'єднанні Кирила та лейбла Gazgolder (Газгольдер), де верховодить Баста. Ті-Фест вписався в цю справу виключно на умовах повної свободи творчості. Інакше він не може — занадто довго він «лупив цю скалу», щоб злитися під когось, нехай і суперавторітетного пропаленого репера. За що, як то кажуть, і поважаємо.

У лейблі вміють знаходити спільну мову з норовистими хлопцями — Скріптоніт тому приклад. До слова, зі Скріпі також вийшла гучна колаборація (Ламбада). Тепер у Кирила своя команда, з якою він їздить по пострадянському простору. Всі квитки на концерти T-Fest ви знайдете у нас. Ну а зараз покваптеся купити квиток на концерт T-Fest в Києві — минулий виступ пройшов при повному аншлагу і частина фанів залишилася на вулиці.

«Іноземець»

«Не забувай своє коріння» — цю істину, оспівану старшими колегами, Кирило засвоїв відразу. У нього свої люди у всіх містах, де йому довелося побувати за два роки концертної діяльності. Але хлопець як і раніше пам'ятає рідне місто і згадує його в свіжому альбомі «Іноземець». Ну а якщо раптом забуде, то завжди знайдеться той, хто зачитає йому: «Пам'ятаєш мій горище? У нас немає грошей, світ за вікном мені здавався тінню». Ми всі пам'ятаємо, Кирило, залишилося купити квиток на концерт T-Fest і пошуміти разом з залом.

Замовити і купити квитки на "T-Fest (Ті-Фест)" в місті Київ, (Stereoplaza (Стереоплаза)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 12 квітня 2019 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону