Найближчі концерти Manowar (Меново, Мановар)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Manowar: The Final Battle Tour (Меново: Зе Файнал Батл Тур)

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Manowar: The Final Battle Tour (Меново: Зе Файнал Батл Тур),
натисніть на кнопку:

Подробиці Manowar: The Final Battle Tour (Меново: Зе Файнал Батл Тур)

Згорнути >

Вони, мабуть, єдині металюги, про якіх широко відомо далеко за межами жанру. Згадати хоча б модну при Союзі в комсомольському середовищі приказку: «Неси баба самовар, будемо слухати «Мановар» :) Хейтерів у Manowar (Меново) або «Мановар» як групу називають старі фани, не менше, ніж прихильників. Насправді, любов і ненависть — це свого роду знак якості, який вказує на відданість обраному іміджу і стилю. Вони як і раніше «качки», які грають олдскульний heavy metal (хеві метал). Їх тексти, як і раніше, нагадують марші з першого альбому «Battle Hymns» (Батл Гімнс — Бойові Гімни) і закликають нас в останній бій, не важливо проти якої сили — «Я б'юся, тому що я б'юся», казав Портос. Концерт групи Manowar відбудеться 21 березня 2019 року о 19:00 в Палаці Спорту. В Україну хлопці приїжджають вперше, і так вийшло, що з прощальним туром The Final Battle Tour (Зе Файнал бетл Тур).

Звідки дровишки?

Хлопці познайомилися в далекому 1980-му на концерті великих Black Sabbath (Блек Саббат). Крім інтересу до важкої музики у хлопців виявилася тяга до естетики древніх скандинавських народів. Зауважте, сталося це задовго до буму фолк-метала в Європі, який почався в 90-х. З тих пір склад практично не змінювався, у всякому разі кістяк команди на чолі з Еріком Адамсом і Джоуї ДіМайо зберігається до сьогоднішнього дня. Навіть Донні Хамзік повернувся. Це говорить про те, що «Мановар» для його учасників не просто робота як для більшості старих рокерів, а стиль життя. Нам залишається купити квитки на концерт Manowar The Final Battle Tour в Києві і підтримати справжніх, не картонних воїнів heavy metal`а.

Деякі факти з радянського андеграунду

Дивно, але в СРСР про групу дізналися раніше, ніж почули. Хлопці виглядали гранично екзотично та атлетично — крім пишних зачісок увагу привертали сценічні наряди, які не приховують доблесні чоловічі тіла. Вони і сьогодні в прекрасній фізичній формі — м'язи так і норовлять вирватися з тісних «прокльопаних» боді з лакованої шкіри :) Приходьте до Палацу Спорту і переконайтеся самі. Всі квитки на концерти Manowar ви знайдете у нас.

Є думка, що продажі фотографій світових рок-зірок у шкільних курилках почалися саме з «Мановар». Як то кажуть, було на що подивитися. Якщо хто не знає про що йде мова, повідомляємо: через режим «залізної завіси», що був в СРСР, інтерес до рок-музиці придбав кілька збочений характер — радянські школярі обмінювалися фотографіями кумирів, замість того, щоб ходити на їхні концерти. З того часу хлопці вкрай популярні на просторах колишнього Союзу, тому і в Києві очікується аншлаг. Рекомендуємо поквапитися купити квиток на концерт Manowar, який пройде у нас в рамках прощального світового турне The Final Battle Tour.

Замовити і купити квитки на "Manowar: The Final Battle Tour (Меново: Зе Файнал Батл Тур)" в місті Київ, (Палац Спорту) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 березня 2019 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону