Найближчі спектаклі Театр пригод і фантастики Каскадер — квитки на вистави театру Каскадер в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Казка-мюзикл «Білосніжка. Новорічна історія»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Казка-мюзикл «Білосніжка. Новорічна історія»

Згорнути >

Для більшості дорослих Новорічна дитяча вистава — справжнє випробування нервової системи на міцність! Від простенького сюжету хилить в сон, і тата з дідусями із задоволенням заснули б, якби не гучна музика і яскраве світло. Нехай цієї зими все буде по-іншому! Щоб батьки повеселилися на святі навіть активніше, ніж їхні малюки, радимо купити квиток на шоу Казка-мюзикл «Білосніжка. Новорічна історія». Як і всі вистави Театру пригод і фантастики «Каскадер», ця містить 100% нерозбавленого креативу: у постановці брала участь міжнародна команда. Крім казки в глядацькому залі малюків за традицією очікують веселі хороводи навколо ялинки, рухливі ігри та вікторини від Діда Мороза зі Снігуронькою.

Казки від «Каскадера»

Кожну зиму найнезвичайніший театр столиці радує глядача новими сюжетами: ще жодного разу не повторювалися! Снігова королева, Рапунцель, Кіт у чоботях, Вовк і Заєць з «Ну, постривай!»... ці герої улюблених дитячих мультфільмів та літературних історій вже отримали друге життя на сцені завдяки колективу. А прийдешній 2019 рік будемо зустрічати в компанії юної принцеси, яка зі сторінок книги братів Грімм перескочила в Диснеївську повнометражку. Мультфільм 1937 року, звичайно, шедевральний, але розрахований на малюків. Немає в ньому сюжетної гостроти й інтриги... Зате Казка-мюзикл «Білосніжка. Новорічна історія» в Києві — справжній блокбастер з усіма належними спецефектами, але зіграний наживо. Крім танців зі складною хореографією, пісень без фонограми тут будуть ще й лицарські битви з використанням зовсім не бутафорських мечів. У вас ще є сумніви, що хлопчики-підлітки і тата теж захочуть приєднатися до юних глядачок? На щастя, шоу буде йти декілька днів поспіль, так що потраплять всі бажаючі. Казка-мюзикл «Білосніжка. Новорічна історія» з 23 грудня 2018 року по 7 січня 2019 року чекає вас в Центральному будинку художника.

Майстерня вражень

Всі квитки на вистави Театру пригод і фантастики «Каскадер» розкуповують з аншлагом не тільки в столиці, де подібних шоу з реальним фехтуванням більше ніхто не запропонує, але і у Західній Європі (колектив часто гастролює в Німеччині та Австрії). Головний казкар проекту — Ігор Мисливий, він є постановником всіх трюків і боїв. За хореографію відповідає Станіслав Волотовський, а Влада Кохановська поєднує функції режисера, сценариста й автора пісень. Michael Li Tschan Lin — німецький легіонер в трупі, він відповідає за художнє світлове оформлення вистав.

Замовити і купити квитки на "Казка-мюзикл «Білосніжка. Новорічна історія»" в місті Київ, (Центральний Будинок Художника) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 6 січня 2019 13:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону