Найближчі концерти Артур Боссо

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Артур Боссо,
натисніть на кнопку:

Подробиці Артур Боссо

Згорнути >

Довгі роки український блондин №1 Олег Винник спав спокійно і не боявся конкуренції, але останнім часом він все частіше прокидається від кошмару: його шанувальниці хочуть купити квиток на концерт Артура Боссо! Чи може змагатися в популярності молодий і перспективний із зіркою, що на 100% реалізувала свій талант? Фанатки обох чоловіків сперечаються до хрипоти, чий кумир крутіше, а співаки тим часом роблять нові шоу. Ось і Артур підготував нову осінню програму «Тільки ти», значить, співати він буде тільки для вас ;)

Артур Боссо і його складна географія

Україна — країна чималенька, і молодому виконавцю за своє життя довелося побувати «місцевим» у різних куточках держави. З народження він був своїм для кримчан, в юні роки переселився до Львова, так що Західна Україна теж може пишатися співаком-співвітчизником. Ну а на популярному музичному конкурсі Артур представляв столицю, де влаштувався в даний час. Так що концерти Артур Боссо в Києві проходять найчастіше, і на афішах він фігурує як учасник третього сезону телеконкурсу «Голос Країни» (в той час 34-річний виконавець, звичайно, уже не був новачком). Однак участь у подібних проектах дозволяє артистам ідеально відшліфувати майстерність, тож на концерті Артура Боссо 29 жовтня 2018 року о 19:00 в Caribbean Club (Карібіан Клуб) ми побачимо його талант, блискучий у всій красі!

Про професії та про жінок

Доля розподіляє таланти нерівномірно серед населення планети, тому хтось отримує більше, ніж інші. Всі квитки на концерти Артура Боссо купують не лише меломани, а й цінителі розмовного жанру. Розумний і ерудований артист сьогодні вважається одним з найуспішніших шоуменів країни. Дістати його ведучим на крутий корпоратив або тамадою на весілля — велика удача, його графік розписаний на місяці вперед. Загалом, напружена робота поки не дозволяє виділити хоч пару годин в день для особистого щастя, тому Артур досі вільний. Але в інтерв'ю він зізнається, що неймовірно влюбливий і товариський: по дорозі зі студії обов'язково загляне в соцмережі, щоб залишити пару коментарів шанувальницям. До речі, у жінках Боссо цінує насамперед не гарну аватарку, а вміння вести осмислений діалог. Напевно його майбутня дружина виявиться інтелектуалкою: дівчата, читайте більше книг, якщо хочете сподобатися Артурові!

Замовити і купити квитки на "Артур Боссо" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 29 жовтня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону