Найближчі виступи Національний цирк України

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Шоу велетенських фонтанів,
натисніть на кнопку:

Подробиці Шоу велетенських фонтанів

Згорнути >

Столичний цирк вирушає у плавання! На щастя, жонглерам та акробатам не доведеться вантажити на пароплав весь свій строкатий реквізит: під воду йде тільки арена. Але це не завадить акторам-віртуозам вражати публіку — навпаки, приводів для захоплених вигуків стане ще більше. Уявіть собі, що абсолютно сухий килим на манежі раптом перетвориться на басейн, а водою він наповниться з потужних гейзерів, підсвічених різнокольоровими прожекторами. І це — лише фон, на якому розгортатимуться головні події «Шоу велетенських фонтанів» в Києві!

Шоу фонтанів, шоу рекордів

Організатори запевняють, що вистава буде масштабною, і ні крапельки не перебільшують. Загальна кількість водяних струменів, розміщених на манежі, досягає 600... астрономічне число! Але це — лише фонтани-помічники головного велетня, який вознесеться над ареною на 26 метрів! Ще трохи, і всі квитки на вистави Національного цирку України довелося б продавати під відкритим небом, адже якби центральний фонтан був на пару метрів вище, купол потрібно було б розбирати. Цей варіант точно не годиться: українські гастролі міжнародної трупи, задіяної в «Шоу велетенських фонтанів», пройдуть з 21 вересня по 9 грудня 2018 року в приміщенні Київського цирку. Ніхто не стане ризикувати здоров'ям глядачів, так й водойма на сцені може перетворитися на каток :)

Майже «Дю Солей»

Так, подібне шоу було в найбільш знаменитому цирку світу, а у минулому році і на головній арені України з величезним успіхом пройшло шоу «Цирк на воді. Вода і Вогонь». Але повірте, новий варіант вразить вас ще сильніше. Тих, хто зважиться придбати квиток на «Шоу велетенських фонтанів», вразить не стільки різноманітність номерів та майстерність артистів, скільки сучасні технології, які наповнять арену інтерактивними декораціями. Лазерні промені (як у фантастичних фільмах, але абсолютно безпечні) розкреслять весь простір у глядацькому залі, тривимірні проекції здатні перетворити водяні потоки на розбурхане полум'я, розплавлену лаву... творці голлівудських спецефектів розридаються від заздрості, якщо потраплять на виставу!

Замовити і купити квитки на "Шоу велетенських фонтанів" в місті Київ, (Національний цирк України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 вересня 2018 16:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону