Найближчі спектаклі Театр Актор — квитки на вистави театру Актор в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Бійцівський клуб

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Бійцівський клуб,
натисніть на кнопку:

Подробиці Бійцівський клуб

Згорнути >

Таке часто трапляється: діяч мистецтва стає відомим завдяки одному-єдиному, але воістину геніальному творінню. Ось так Чаку Паланіку подарувала всесвітню популярність книга «Бійцівський клуб». Навіть ті, хто не читав її, як мінімум дивилися фільм... ну а якщо не вдалося побачити кіноверсію, то вже точно довелося почути безліч захоплених відгуків про неї. У цій сильній, емоційній історії є лише один «недолік»: з кожним новим прочитанням і переглядом випаровується дух новизни. Але в театрі таке неможливо, двох однаково зіграних постановок не буває! Відкрити для себе нове прочитання шедевру легко: треба лише купити квиток на виставу «Бійцівський клуб» у Києві!

Штучна реальність

Герой Чака Паланіка не вміє жити «як всі» в штучному тепличному світі ширвжитку. Невже призначення людини полягає в тому, щоб влитися в суспільство споживання, приєднатися до багатомільйонної армії клерків, які попивають каву з одноразових стаканчиків і мріють про нову модель смартфона замість «застарілого», придбаного лише вчора?

Колеги Оповідача цілком задоволені життям, а він... чи то народився «не у своїй» епосі, чи то не навчився адаптуватися в суспільстві. Вести середньостатистичне життя у нього не виходить, він втрачає спокій і сон... поки все ж не знаходить собі пригоду під назвою «Бійцівський клуб».

Смак справжнього життя

Схоже, справжнє життя має присмак свіжої крові — своєї або випадкового партнера в «Бійцівському клубі». Справжні цілі не в просуванні кар'єрними сходами, вони сконцентровані в кулаці. Щоб жити по-справжньому, доведеться в буквальному сенсі повернутися до первісного стану, здійснити вихід за цивілізовані рамки. Приклад такого виходу нам покаже режисер Ігор Беліц, а допоможуть йому в цьому актори Олександр Жыла, Максим Максимюк, Мирослава Філіпович, Вікторія Муштей і Петро Русаненко. Це дійсно жорстка й правдива постановка без прикрас, тому 28 жовтня 2018 року о 21:00 в Театрі «Актор» чекають тільки дорослих глядачів. До речі, у столиці цю постановку можна побачити лише в одному місці, всі квитки на вистави Театру «Актор» завжди є у нас. Нехай відвідування вистави стане вашим особистим ритуалом звільнення від рутини!

Замовити і купити квитки на "Бійцівський клуб" в місті Київ, (Київський театр "Актор") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 28 жовтня 2018 21:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону