Найближчі спектаклі Театр Актор — квитки на вистави театру Актор в Києві і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Морфій

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Морфій,
натисніть на кнопку:

Подробиці Морфій

Згорнути >

Це п'єса про програний бій, на кону якого стояло життя. Серйозна п'єса для серйозних людей: тих, хто шукає веселий захід у Києві, і випадково вирішить придбати квиток на виставу «Морфій», чекає прозріння. Вони побачать іншого Булгакова, не того автора, який весело пустував разом зі свитою Воланда в «Майстрі і Маргариті», а людину, що вміє витверезити правдою. Відданість і жертовність, зламана сила волі і безнадія... але ця історія зовсім не про те, що можна здаватися на самому початку тяжкого шляху!

Досвід з медичної практики

Мабуть, «Морфій» М. А. Булгакова міг би стати чудовим посібником для лікарів-наркологів і психотерапевтів. Відчути себе у шкірі пацієнта — те вміння, якого так часто не вистачає медикам для успішної роботи. Булгаков розповів історію лікаря, який сам став морфіністом... звичайно, не по своїй волі. Спочатку він знаходив у цьому наркотику порятунок від болю, але поступово виникло звикання. Доктор Поляков до останнього не вірив, що морфій матиме таку владу над ним: він ретельно вів щоденник, описуючи свій стан і... потребу в нових дозах. Коли стало очевидно, з яким страшним ворогом зіткнувся Сергій Поляков, він спробував боротися, але наркотик переміг. В останній спробі лікар закликає на допомогу свого старого друга, однак, не дочекавшись його приїзду, зводить рахунки з життям.

Щоденник доктора

Про все, що довелося пережити Полякову, знає його кохана Анна. Ця жінка — немов знаряддя злої долі: саме вона зробила перший укол морфію, саме їй доведеться бути з Сергієм до самого кінця. Чи то кохання тримає її поруч? Чи співчуття? А можливо, почуття провини? Роль Анни дісталася актрисі Вікторії Муштей — їй не звикати до складних драматичних ролей. Її партнером по сцені стане Валерій Величко, який також займався і режисурою постановки «Морфій» у Києві. 21 жовтня 2018 року о 21:00 на сцену театру «Актор» вийде лише двоє діючих осіб, це буде пронизлива вистава-дует. Над сценічною адаптацією булгаковського тексту працювала Алла Рибікова, музичним оформленням завідує Роман Федюк. Звичайно, це не єдина цікава постановка даної трупи: всі квитки на вистави театру «Актор» можна замовити у нас на сайті.

Замовити і купити квитки на "Морфій" в місті Київ, (Київський театр "Актор") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 жовтня 2018 21:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону