Найближчі спектаклі Олексій Вертинський — квитки на спектаклі з Олексієм Вертинським в Києві. Афіша з розкладом вистав на 2019 рік. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ведмідь і Освідчення,
натисніть на кнопку:

Подробиці Ведмідь і Освідчення

Згорнути >

Це тільки в дитячих казках любов схожа на прекрасну запашну троянду. А ми, дорослі люди, які пізнали всю правду життя, в курсі, що це почуття може бути подібно бур'яну і виростати на зовсім несприятливому ґрунті! Що за добрива використовували в минулому і позаминулому столітті поміщики — не знає навіть А. П. Чехов, що описав цих персонажів у п'єсі. Але коли така ось любов зійде, заколоситься і дасть плоди, зал здригнеться від сміху на виставі «Ведмідь і Освідчення» в Києві!

Нічого особистого — тільки бізнес

Якщо головних героїв обох п'єс об'єднати в одній особі, то вийшла б на диво цілісна особистість. У першій історії герою не вдалося дотримати правило італійського мафіозі. Однак завдяки свій рішучості й наполегливості поручик Смирнов замість грошей отримав любов і прихильність дами серця. У другій п'єсі поміщик Ломов навпаки, страждає недовірливістю, нерішучістю і надмірним серцебиттям. Через це пан мало не пролетів повз свого щастя. Проте знайшовся той, хто вчасно вигукнув — Шампанського! — і залицяльник забув про Волові лужки й щенят хортів. Хто цей благодійник, Олексій Вертинський або Валерій Шалига? Приходьте і подивіться: вистава «Ведмідь і Освідчення» відбудеться 17 жовтня 2018 року о 19:00 в театрі «Актор».

Солодкі парочки

Ці одноактові п'єси зазвичай йдуть рука об руку по свому театральному життю. За життя Антон Палича саме вони вважалися найбільш актуальними й успішними. Сам письменник не очікував такого повороту, про що неодноразово заявляв у колі друзів. Актори люблять цю солодку парочку, тому що тут є що грати, а це перша ознака талановитого твору. У кожній історії по три персонажі, але всі вони настільки яскраві і збірні, що публіка чеховського часу відразу впізнавала в дійових особах конкретних людей з життя. Ми сьогодні теж всіх прекрасно впізнаємо, адже люди за 130 років мало змінилися. Щоб переконатися в цьому, потрібно купити квиток на виставу «Ведмідь і Освідчення», налаштуватися на чеховський лад і прийти в театр «Актор». Всі квитки на вистави Вертинського розкуповують миттєво, так що треба поспішати, адже в п'єсі ще задіяні Вікторія Муштей, Христина Синельник і Петро Русаненко з Олександром Жилою!

Замовити і купити квитки на "Ведмідь і Освідчення" в місті Київ, (Київський театр "Актор") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 17 жовтня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону