Найближчі концерти Луна (Христина Бардаш)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Луна,
натисніть на кнопку:

Подробиці Луна

Згорнути >

Всіх, хто хоче насолодитися Луною, запрошуємо до ЗеленогоТеатру! Ні, не тому що звідти буде кращий вид, а тому що саме там пройде концерт українського гурту під назвою Луна. Пісні, які виконує артистка, просякнуті романтикою і чимось таким споконвічно жіночим. Вони легкі, вони щирі і трохи меланхолійні. Для шанувальників поп-культури 90-х може стати відкриттям дивовижна енергетична схожість з улюбленим періодом, а тим, кому потрібен «знак якості», критики сказали своє «так». Вони оцінили Луну за те, що в роботах дуже красиво поєднуються електронні аранжування з романтичними текстами. Всі квитки на концерт Луни ви можете подивитися на сайті!

Луна — прекрасна у всьому!

Ви знаєте, що солістка, Христина Бардаш, не тільки ось так гарно співає, але ще і в минулому модель? Крім того, якщо її обличчя ви знаходите знайомим, то це зовсім не хитрі витівки фантазії і сприйняття: ви дійсно могли її бачити в кліпах відомих артистів! Христина працювала з Quest Pistols (Квест Пістолс), режисирувала кліпи «Нєрвов» і «Ноггано». Знову ж грішно не згадати Антона Павловича з його висновком про те, що талановита людина талановита в усьому! Христина, потрібно сказати, з дитинства була творчою дитиною, займалася в музичній школі, а потім захопилася ще й журналістикою.

Промені слави, або Значний крок вперед

Христина заявила про себе в 2016-му, коли презентувала альбом «Маг-ні-ти», а восени того ж року вона вирушила в тур, який включав в себе виступи в Росії. 2017-й став роком, коли новий альбом виконавиці в день виходу оселився на першому рядку українського iTunes і на другому  російського.

Луна  відносить свою творчість до душевної поп-музики з явними нотками 90-х. Її «орієнтирами» були гурт «КІНО» і Земфіра, Єва Польна і Лана Дель Рей. На сьогоднішній день в арсеналі артистки є безліч відеокліпів і синглів, а також неквола армія шанувальників.

Концерт Луна відбудеться в Києві 15 вересня 2018 року о 19:00 в Зеленому Театрі, а купити квиток, щоб насолодитися дивовижним голосом артистки, можна прямо зараз!

Замовити і купити квитки на "Луна" в місті Київ, (Зелений театр) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 15 вересня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону