Найближчі концерти Олексій Коган

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про «Джаз для дорослих» з Олексієм Коганом,
натисніть на кнопку:

Подробиці «Джаз для дорослих» з Олексієм Коганом

Згорнути >

Чим відрізняється останній день літа для тих, хто старше 18, і тих, хто ще не досяг повноліття? Людей з першої категорії завтра не чекають знову за партою, якщо для них і почнеться новий захопливий сезон шкільної епопеї, то через дітей-посередників. А значить, ввечері перед 1 вересня можна відірватися і до півночі запірнути по маківку у джаз. Особливо, якщо врахувати, в якій компанії проводитиметься занурення: купити квиток на концерт «Джаз для дорослих» з Олексієм Коганом, познайомитися особисто з музичною легендою і вразитися танцями красунь із шоу-балету... ось це відпочинок не по-дитячому!

Жива джазова Вікіпедія

Поки живе і не хворіє Олексій Коган, поліграфіям з друкарнями можна розслабитися: жодна книга в світі, мабуть, не зможе вмістити в собі стільки цікавих фактів про джаз, скільки пам'ять цього унікального музичного гуру. За довгі роки роботи радіоведучим він відкрив світові безліч секретів виконавської майстерності. А скільки джазменів розкривали перед ним душу у відвертих інтерв'ю! Загалом, регулярно проводити живе шоу «Джаз для дорослих» з Олексієм Коганом в Києві було правильним рішенням. Пізнавальні концерти організовуються вже чотири роки поспіль. Думаєте, у легендарного музиканта і знавця скінчилися теми для бесід зі слухачами? Нічого подібного, їх вистачить ще на багато разів по стільки ж. Всі квитки на концерти Олексія Когана меломани купують із задоволенням. Хоча, здавалося б: його ж можна послухати абсолютно безкоштовно по радіо! Але коли покупець голосує гаманцем — це і є справжнє визнання таланту і затребуваності.

Так все ж — музика, лекція чи танці?

А як щодо отримати все перераховане по одному квитку?! На шоу «Джаз для дорослих» з Олексієм Коганом 31 серпня 2018 року о 20:00 в концертному залі Caribbean Club (Карібіан Клуб) на вас чекають всі задоволення, і відразу! Ведучий вечора — не з тих, хто може обійтися лише виконанням музики. Він обов'язково згадає до нагоди кумедну ситуацію з життя якого-небудь відомого джазмена, а потім озвучить ваш настрій на бас-гітарі разом із соратниками: піаністом Володимиром Камінським, саксофоністом Артемом Менделенко (він виступає з братом-гітаристом на ім’я Михайло), а також барабанщиком Валерієм Волковим. Дійство доповнить чуттєвий танець шоу-балету NC-17. Саме завдяки хореографічному перфомансу концерт рекомендований для глядачів старше 18 років ;)

Замовити і купити квитки на "«Джаз для дорослих» з Олексієм Коганом" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 31 серпня 2018 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону