Найближчі концерти Kiasmos (Кіасмос)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Kiasmos (Кіасмос),
натисніть на кнопку:

Подробиці Kiasmos (Кіасмос)

Згорнути >

Цього літа космос стане ближче до нас. Точніше, не космос, а Kiasmos (Кіасмос) — найбільш харизматичний і загадковий дует з не менш загадкової країни Ісландії. Заодно серед серпневої спеки хоч на пару годин запанує прохолода :) Північні гості привезуть із собою колорит рідної країни і роздадуть коктейль з неокласики, ембієнту та танцювальної електроніки всім, хто встигне купити квиток на концерт Kiasmos (Кіасмос)... часу до виступу майже не залишилося, треба поспішати!

Як інь та ян

Якщо ви хочете поглянути на діючу модель Сонячної системи гармонії протилежностей, зверніть увагу на цей музичний проект. Хлопці — просто неба і земля за характером і темпераментом, проте примудряються не тільки мирно уживатися, але і плідно співпрацювати аж з 2009 року. Як в містичній китайській діаграмі, тут є свої інь і ян. 32-річний Оулавюр Арнальдс до участі в проекті прославився на батьківщині як сольний виконавець. Він — майстер перетворення акустичних музичних інструментів у казкові, кришталево-чисті семпли. Крім віртуозного володіння струнними і клавішними, Оулавюр відмінно справляється з барабанною установкою: позначається досвід гри в двох ісландських хардкор-колективах Fighting Shit і Celestine. Мультиінструменталіст-металлюга «інь» з ніжною душею романтика чудово співіснує з «яном», тобто з Янусом Расмуссеном. Це завзятий електронщик з ураганним темпераментом і довгим хаєром. До того, як всі квитки на концерти Kiasmos (Кіасмос) стали розкуповувати фанатки харизматичної зовнішності Януса, він користувався популярністю у складі гурту Bloodgroup.

Їх знають і визнають

Річний концерт Kiasmos (Кіасмос) в Києві 18 серпня 2018 року о 20:00 на сцені Зеленого театру стане одночасно презентацією свіжого альбому дуету. Торішній збірник під назвою «Blurred» — п'ята за рахунком робота гурту. За дев'ять років творчості хлопці отримали визнання серед іменитих колег: їхні композиції відреміксив навіть Саймон «Bonobo» Грін, популярний англо-американський діджей, який нещодавно відвідав Україну. Загалом, шоу Kiasmos (Кіасмос) обов'язково вразить вас: космічна музика під куполом зоряного неба... це фантастика!

Замовити і купити квитки на "Kiasmos (Кіасмос)" в місті Київ, (Зелений театр) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 18 серпня 2018 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону