Найближчі концерти MONATIK (Монатік)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Stadium Show MONATIK «Love It Ритм» (Стадіум Шоу Монатік «Лав Іт Ритм»),
натисніть на кнопку:

Подробиці Stadium Show MONATIK «Love It Ритм» (Стадіум Шоу Монатік «Лав Іт Ритм»)

Згорнути >

Монатіку стало занадто тісно в клубах і найбільших концертних залах — він готовий зібрати на своєму шоу цілий стадіон фанатів! І не який-небудь провінційний, а найбільшу столичну арену. Підбадьорливі біти шоу «Vitamin D», визнаного кращим у 2017 році, стануть ще могутніше, і ви повинні відчути це всім тілом і душею. Так що поспішіть купити квиток на концерт Stadium Show MONATIK «Love It Ритм» (Стадіум Шоу Монатік «Лав Іт Ритм»), це буде наймодніша подія першого дня літа, зачекінитися на ній — питання честі для кожного меломана. А уявіть, які фотки з концерту вийдуть... м-м-м, весь Instagram заздритиме ;)

Позитивний Monatik

Що б там не говорили скептики, а дата народження впливає на долю. Не потрібно бути астрологом, щоб передбачати майбутнє хлопчини, який народився 1 квітня — його місце на естраді! Якщо не стане гумористом, то обов'язково даруватиме людям радість і гарний настрій будь-яким іншим способом. Публіку можна заряджати позитивом, якщо співати і танцювати як Monatik (Монатік)! Артист, що відзначає іменини в День Сміху, так і робить — в його репертуарі ви не знайдете сумних пісень в стилі «все пропало».

Більш того, від Монатіка заряджаються позитивом і інші зірки. Думаєте, ким написані яскраві та популярні пісні Світлани Лободи, Аліни Гросу та Серьоги (який тепер відомий під псевдонімом Поліграф ШарикOFF)? Здогадалися?

Monatik з Матвієнко і Дорофєєвою

Концерт Монатіка в Києві Stadium Show MONATIK «Love It Ритм» (Стадіум Шоу Монатік «Лав Іт Ритм») 1 червня 2019 року о 20:00 на НСК «Олімпійському» буде приурочений до виходу третього повноформатного альбому Діми. Сьогодні артисти вважають за честь не тільки отримати від нього потенційний хіт в свій репертуар, але й заспівати дуетом. До нової збірки пісень увійдуть спільні записи з Ніною Матвієнко (композиція «Цей день») і з Надею Дорофєєвою (трек під назвою «Глибоко»).

Дивно, що процес «кар’єробудівництва» співак, танцюрист і хореограф почав всього 9 років тому. Його старт не був благословенний крутим багатим продюсером — навпаки, Monatik (Монатік) почав з відео, записаного на камеру мобільного телефону. Наївний мінімалізм! Але, як кажуть, великому талантові й не потрібна активна розкрутка, тільки трохи допомоги від Наталії Могилевської — і ось він уже збирає трофеї на церемонії YUNA і M1 Music Awards, тренує майбутніх зірок талант-шоу, а всі квитки на концерти Monatik (Монатік) продаються з аншлагом!

Замовити і купити квитки на "Stadium Show MONATIK «Love It Ритм» (Стадіум Шоу Монатік «Лав Іт Ритм»)" в місті Київ, (НСК "Олімпійский") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 1 червня 2019 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону