Найближчі концерти Банда Дизель

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Дизель Шоу. Телезйомка

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Дизель Шоу. Телезйомка,
натисніть на кнопку:

Подробиці Дизель Шоу. Телезйомка

Згорнути >

«Дизель Шоу» радує публіку своїми жартами вже три роки, і якщо ви — шанувальник гумористичної діяльності хлопців, то напевно помітили, як вони «виросли» за ці роки. В середині жовтня вони представлять нову програму з актуальними мініатюрами та симфонічним оркестром! Тепер «Дизелі» стануть ще смішнішими, ще ближчими і ще більш «тонкими». Артисти зізнаються, що цей виступ буде не схожим на все, що вони робили раніше! Вони перевтіляться у... втім, навіщо ж так одразу розкривати всі карти? Вміють же заінтригувати і зацікавити!


 

Встигнути, не можна пропустити!


«Дизель Шоу» обіцяє цієї осені здивувати свого глядача новими амплуа, і навіть припустити важко, у якому образі ми побачимо, наприклад, Єгора Крутоголова, або Яну Глущенко. А що коли взагалі не дізнаємося? А як ви уявляєте Олександра Бережка, Євгенія Гашенко, Євгенія Сморгина, Марину Поплавський, Вікторію Балтикою, Олега Иваницу і ведучого Максима Неліпу? Цього разу їх концерт пройде у супроводі симфонічного оркестру! Вас чекає зустріч із зірками шоу-бизнезнесу, проте їх імена традиційно тримаються в таємниці. Цей захід буде супроводжуватися телезйомкою, і його можна буде подивитися в запису, як і всі інші. Але якщо можна бути присутнім особисто і відчути енергетику артистів — навіщо позбавляти себе цього задоволення? До речі, всі квитки на «Дизель Шоу. Телезйомка» ви можете знайти у нас на сайті.


Дизельні успіхи. Підкоряючи країни


Протягом минулого року гумористи дали феєричні концерти, 12 з них пройшли з аншлагами і більш ніж 50 тисячами шанувальників! Цінителі гумору з різних міст України отримали свою дозу позитиву, але не залишилися без уваги і закордонні любителі «Дизелів»! Артисти гастролювали Великобританією, а також відвідали Ізраїль та Іспанію. До речі, серіал ви їх бачили? Підкажемо, називається він «Папаньки» — поспішайте побачити, якщо раптом пропустили.

Концерт «Дизель Шоу. Телезйомка» відбудеться 13 жовтня 2018 року о 19:00 в Палаці «Україна», а купити квиток на концерт ви можете вже зараз!

Замовити і купити квитки на "Дизель Шоу. Телезйомка" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 13 жовтня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону