Найближчі концерти TANA (ТАНА)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про TANA (ТАНА),
натисніть на кнопку:

Подробиці TANA (ТАНА)

Згорнути >

Українські виконавці останнім часом радують: така велика кількість талантів — тільки й встигай запам'ятовувати! Так, минулого року музичний світ прямо таки підірвав колектив з незвичайною назвою TANA (ТАНА). Вони виконують музику в стилі future bass, electronic, chillout і downtempo різними мовами: англійською, російською, йоруба та українською. Потрібно сказати, що визнали їх не тільки в Україні, але і в інших країнах, що дозволило групі отримати звання інтернаціональною. Концерт групи TANA (ТАНА) — це поєднання приємного з корисним!

Невелика але об'ємна історія групи

Колектив народився 1 лютого 2017 року і був зовсім не «спонтанним» явищем. Цілий рік до того йшла активна реалізація задуманого проекту, яка полягала в пошуку однодумців, зйомках кліпу ... І підготовка велася не дарма: з перших же днів колектив зацікавив не тільки потенційну аудиторію, але і завоював верхівки європейських чартів! В дебютний міні-альбом під назвою «BROKEN» увійшло 6 композицій, кожна з яких була розповіддю про певний життєвий період фронтвумен. Будемо знайомитися? Її звуть Таня Степанова, і в момент, коли вона відчула, що їй є, що розповісти людям, з'явився цей самий проект. Перший концерт пройшов з приголомшливим успіхом: квитки розійшлися задовго до дня концерту. Немає гарантій, що цьогу разу історія не повториться — покваптеся подивитися всі квитки на концерт TANA (ТАНА) на сайті!

Фішки TANA (ТАНА)

Кажуть, що щирість завжди в моді: TANA (ТАНА) дотримується тієї ж політики, з якою і почала своє сходження на музичний Олімп. Всі думки, які були в голові у артистки, вона вирішила перетворювати в музику. Через короткий відрізок часу після старту, колектив був запрошений на «Amsterdam Music Festival» — один з найбільш знакових та відомих фестивалів EDM. Тепер у вас є шанс побачити особисто, як виглядає і звучить успіх. Концерт групи TANA (ТАНА) відбудеться 30 червня 2018 року в Києві о 20:00 в клубі ATLAS (АТЛАС), а купити квиток можна прямо зараз!

 

 

Замовити і купити квитки на "TANA (ТАНА)" в місті Київ, (Atlas "Атлас") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 червня 2018 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону