Найближчі концерти ONUKA (Онука)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Koktebel Jazz Festival (Фестиваль Джаз Коктебель)

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Koktebel Jazz Festival (Фестиваль Джаз Коктебель),
натисніть на кнопку:

Подробиці Koktebel Jazz Festival (Фестиваль Джаз Коктебель)

Згорнути >

Уявіть собі найкрутішу ідею святкування 16-річчя... Вечірка на пляжі під Одесою з участю топових виконавців — українських, європейських і навіть заокеанських. Скажете, фантастика? Але найпопулярніший джазовий фестиваль країни може собі це дозволити. Радимо купити квитки на Koktebel Jazz Festival (Фестиваль Джаз Коктебель) прямо зараз, щоб привітати іменинника з повноліттям і приєднатися до веселощів.

Хто приїде на Koktebel Jazz Festival (Фестиваль Джаз Коктебель)?

Почнемо з гостей-співвітчизників. У перших рядах хедлайнерів вже бачимо епатажну Нату Жижченко в улюбленому сріблястому образі: значить, можна не переживати, що всі квитки на концерти Onuka в Києві вже закінчилися — гурт має намір запалювати на фестивальному сезоні з новим альбомом «Mozaїka» спочатку на Sziget, а потім і в Чорноморську на KJF. Що стосується вміння справляти враження, то тут з Натою можуть посперечатися хіба що Dakh Daughters: дівчата всім складом вже купили нові купальники... щоб репетирувати перед вечірнім виходом на сцену. Підвищену концентрацію дівчат-учасниць розбавить фолк-рокер Олег Скрипка, разом з яким приїде оркестр НАОНІ. Це улюблені акомпаніатори Onuka! Гурт «Хамерман Знищує Віруси» виступить в новому розширеному форматі, цей проект називається ХЗВ All Stars Band. Так що якщо зірок над морем не буде видно через яскраві прожектори, націлюйте свої телескопи на сцену :)

І Європа, і Ямайка...

Що за пляжна вечірка без реггі? Ямайські автентичні королі жанру Inner Circle вже набили валізи теплим одягом для поїздки на Чорне море :) Спекотна солістка гурту Morcheeba вже отримала цілу купу компліментів на недавньому концерті в Києві: тепер готова до нової порції на KJF. Місця на сцені вистачить для дуету Frode Barth з Денисом Кінчева і для Koop Oscar Orchestra у складі семи чоловік разом з лідером Оскаром Сімонссоном і солісткою Jazzu.

Ореп-air між морем і сонцем

Koktebel Jazz Festival (Фестиваль Джаз Коктебель) буде шуміти чотири дні з 16 по 19 серпня 2018 року, концерти починаються о 18:00 на пляжній зоні бази відпочинку «Чайка» (м. Чорноморськ). В локації крім фудкортів, всіляких активностей для дітей та наметового містечка розмістяться три сцени Open Stage, Nu Jazz Stage, Special Stage, а також одна нова в парковій зоні: затишна невеличка Jazz&Blues Cafe. Можна придбати квиток на один день фестивалю або абонемент на всі дні.

Замовити і купити квитки на "Koktebel Jazz Festival (Фестиваль Джаз Коктебель)" в місті Черноморск, (База відпочинку "Чайка") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 19 серпня 2018 18:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону