Найближчі концерти Аніко Долідзе

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Women Of The Big Band Era. Aniko Dolidze Big Band (Вумин оф зе Біг Бенд Ера. Аніко Долідзе Біг Бенд),
натисніть на кнопку:

Подробиці Women Of The Big Band Era. Aniko Dolidze Big Band (Вумин оф зе Біг Бенд Ера. Аніко Долідзе Біг Бенд)

Згорнути >

Бути джазменом нелегко: за виконавцями елітного жанру не ганяються такі натовпи шанувальників, як за поп-зірками. Інша справа — бути джазгерл! Дівчата, що співають у цьому музичному напрямі, постійно на виду, а тому їм забезпечена увага публіки: завдяки приємній зовнішності й шикарному голосу. Джаз — це вам не попса, тут зхалтурити не вийде. Америка минулого століття прославилася багатьма видатними артистками, а Україна славиться Джамалою та «грузинським легіонером» Аніко Долідзе. Що витворяє голосом ця дівчина — треба чути! А для цього купити квиток на концерт Аніко Долідзе Women Of The Big Band Era. Aniko Dolidze Big Band (Вумин оф зе Біг Бенд Ера. Аніко Долідзе Біг Бенд).

Жіноча збірна з джазу

Весь концерт буде витриманий у американському стилі: ласкаво просимо в 1960-і! Це епоха, коли на естраді царювали платиново-блондинисті й пекучо-брюнетисті красуні з круто завитими кучерями і яскраво нафарбованими губами. Три сестри з прізвищем Ендрюс, які не стали особливо оригінальним з назвою (The Andrews Sisters), зате знатно запалювали біля мікрофонів і на спільних виступах з Бінгом Кросбі. Елла Фіцджеральд, яка взагалі не потребує реклами навіть через стільки років після відходу з життя. Марта Тілтон, яку ще називають принцесою свінгу, і недооцінена сучасниками Джун Крісті, а також менш відомі в нашій країні, але безумовно заслуговуючі уваги співачки Хелен Вард і Хелен Форрест надихнули Аніко Долідзе на концерт в Києві Women Of The Big Band Era. Aniko Dolidze Big Band (Вумин оф зе Біг Бенд Ера. Аніко Долідзе Біг Бенд) 16 червня 2018 року о 19:00 на сцені Caribbean Club (Карібіан Клуб). Грузинсько-українська виконавиця включила в свій репертуар композиції Аніти О’Дей і співочої кіноактриси Хелен О’Коннелл.

Велика «банда» Аніко

Для юних виконавиць сольні виступи — вже велике досягнення: куди простіше шукати слави, виступаючи «під крильцем» вже відомих зірок. Аніко Долідзе вдалося не тільки зацікавити публіку своєю персоною, але ще й очолити власну «джаз-банду». Всі квитки на концерти Aniko Dolidze Big Band розкуповуються любителями джазу відразу, як тільки надходять в продаж: настільки великий інтерес до творчості яскравої солістки та її сімнадцяти лицарів, озброєних музичними інструментами!

 

Замовити і купити квитки на "Women Of The Big Band Era. Aniko Dolidze Big Band (Вумин оф зе Біг Бенд Ера. Аніко Долідзе Біг Бенд)" в місті Київ, (Caribbean Club (Карібіан)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 червня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону