Найближчі концерти Вечірній квартал

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Вечірній Квартал,
натисніть на кнопку:

Подробиці Вечірній Квартал

Згорнути >

Що таке народний знак якості? Це коли люди роблять свій вибір добровільно, а не за пакет гречки. Ніхто не змушував глядачів влаштовувати чотири (!!!) підряд аншлаги на новорічних концертах цих коміків, та не будь-де — у найпрестижнішому концертному залі країни, у Палаці «Україна». Проте люди йшли із задоволенням, хоча деякі були обурені... тим, що квитків не вистачило. Ну а тепер Володимир Зеленський і Олена Кравець акуратно упакували до наступного року костюми Діда Мороза та Снігуроньки (цікаво, у кого був який?) і готові представити вам концерт «Вечірній Квартал» в Києві.

Без нас не починайте!

Дійсно, вже здається, що без команди Зеленського в країні і весна не закінчиться, і літо не розпочнеться. «Вечірній Квартал» проник в усі сфери нашого життя, як еритроцити, що розносять по всьому організму кисень. Дивлячись на черговий ляп політиків або спортсменів-олімпійців, ми вже автоматично думаємо «а як би цей момент обіграли артисти 95 Кварталу?» Завдяки все тим же депутатам, естрадним зіркам і окремо взятим колишнім боксерам у Володимира Зеленського не вичерпуються теми для жартів.

На всі жарти майстер

Напевно, головний кварталівець як ніхто зацікавлений у тому, щоб в країні ніколи не настав порядок, інакше йому доведеться голодувати? На щастя для себе, винахідливий Зеленський підстрахувався і додав у актив ще і приколи на побутові теми. Навіть якщо політики перестануть тупити, залишиться ще сімейне поле битви з тещею-генералісимусом, важкою артилерією у вигляді скалок і сковорідок і чоловічими окопними боями за рятівним диваном. хопити усі теми неможливо, але ви можете охопити усі виступи улюблених гумористів: просто пам'ятайте, що всі квитки на концерти «Вечірнього Кварталу» слід шукати у нас на сайті.

Все як ви любите

На радість публіці, артисти-гумористи не просто кривляються за спиною у VIP-персон, а ще і запрошують їх на передачі, щоб потролити, дивлячись в обличчя. Щоб побачити такий смертельний номер, треба купити квиток на «Вечірній Квартал — #Весна2018». Найближче шоу пройде 6 червня 2018 року о 19:00 у концерт-холі Freedom (Фрідом), у ньому візьмуть участь популярні естрадні виконавці — між іншим, з тих, хто ще не брав участь у телезйомках із «Вечірнім Кварталом»!

 

Замовити і купити квитки на "Вечірній Квартал" в місті Київ, (Культурний центр FREEDOM HALL (Фрідом Холл)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 6 червня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону