Найближчі матчі WWFC 8

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Турнір WWFC 11

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Турнір WWFC 11,
натисніть на кнопку:

Подробиці Турнір WWFC 11

Згорнути >

WWFC 11 стартував! Щороку під прапорами найавторитетнішого бійцівського чемпіонату України збираються найсильніші спортсмени. З моменту проведення першого бою в 2001 році, бої без правил перетворилися на повноцінний спорт, шоу та бізнес. А сьогодні в Україні вже йдуть бої А-класу.

Хоча саме словосполучення «бої без правил» не зовсім коректне. Адже коли в поєдинку сходяться професійні рукопашники, то кожен удар може стати смертельним. Бійці, що увійшли до файткард цієї першості, є по суті зброєю — з холодною головою і гарячим серцем. Хто з учасників стане царем гори цього разу, можна дізнатися, якщо купити квиток на турнір WWFC 11 в Києві.

Фішка турніру

Бої в рамках першості проходять в 11-метровому гексагоні — шестикутному рингу, обгородженому сіткою. У файткарді немає «випадкових пасажирів» — кожен боєць або вже зробив собі ім'я в турнірах ММА, або пробився крізь горнило напівпрофесійних боїв (WWFC ROAD). Конкуренція сьогодні настільки висока, що спортсменам доводиться буквально битися на межі людських здібностей. Продершись крізь випробування, поступатися в головному турнірі ніхто не має наміру. Турнір WWFC 11 відбудеться 16 червня 2018 року о 17:30 у Палаці спорту.

У чому інтрига?

Головна особливість турнірів за правилами ММА — це можливість проявити себе спортсменам з різною бойової спеціалізацією. Тут відроджується дух циркових єдиноборств 19 століття, коли кожен бій містив в собі елемент несподіванки, а кожен борець змушений був миттєво виробляти стратегію бою перед невідомим суперником.

Що може бути цікавіше за поєдинок самбіста і майстра джиу-джицу? Це два різних мистецтва з абсолютно відмінною філософією. Чи впорається каратист секретної та нечисленної школи, який провів 3 місяці в горах в щоденних тренуваннях, з переможцем цієї пари? Е-ех, ось це інтрига! — кожен бій отримує унікальний контент. Навіть коментатори з числа профі не в силах передбачити результат протягом бою.

Справжньою окрасою турніру стає який-небудь невідомий боєць «чорна конячка», який придумав новий тактичний прийом або впровадив незвичайну стратегію бою. Такі хлопці, якщо і не стають чемпіонами, то запам'ятовуються публіці назавжди. Щоб вибрати свого фаворита, потрібно поквапитися і купити квиток на турнір WWFC 11. Кількість місць обмежена. Майданчик вміщує не більше 6800 чоловік.

Замовити і купити квитки на "Турнір WWFC 11" в місті Київ, (Палац Спорту) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 16 червня 2018 17:30

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону