Найближчі концерти Montserrat Caballe (Монсеррат Кабальє)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Montserrat Caballe (Монсеррат Кабальє) ,
натисніть на кнопку:

Подробиці Montserrat Caballe (Монсеррат Кабальє)

Згорнути >

Через сім років Montserrat Caballe (Монсеррат Кабальє) знову в Україні! Гості такого масштабу — екстраординарний випадок навіть для пересиченої київської публіки.

Вона давно стала синонімами сопрано, бельканто і Барселони. Сама Марія Каллас визнала її велич і заслуги перед мистецтвом. Її голос — це надбання Каталонії й всієї Іспанії. Жоден цифровий аудіозапис не здатен передати весь голосовий регістр діви, який до цього дня залишається унікальним. Ніби голос і його господиня живуть в різних часових вимірах. Щоб не упустити рідкісну можливість почути єдиний в своєму роді сопрано, потрібно купити квиток на концерт Montserrat Caballe (Монсеррат Кабальє) в Києві. Тим більше, це буде День народження оперної зірки.

У чому унікальність співачки

Фахівці досі не можуть пояснити природу таких талантів, як сеньйора Кабальє. Отримати подібні здібності неможливо навіть старанними тренуваннями. До честі діви слід сказати, що одним даром вона не обмежилася і фанатично вчилася керувати своїм голосом, поки не досягла абсолюту.

Для простого смертного, це все одно що навчитися підстрибувати на одну соту міліметра. Завдяки лабораторнному, «аптечному» дозуванню голосу і виходить бельканто — легкість, чистота і плавність співу, за якими ховається природна обдарованість, помножена на піт й кров виснажливих репетицій. Але ж могла просто стати мегазіркою естради і збирати аншлаги по всьому світу. Концерт Montserrat Caballe (Монсеррат Кабальє) відбудеться 14 квітня 2018 року о 19:00 у Палаці «Україна».

Програма виступу

Нагадаємо, цей вечір святковий, тому що 12 квітня у оперної зірки ювілей. Швидше за все в програмі будуть епохальні для діви партії. Благо за плечима сеньйори сотні ролей і пісень не тільки оперного жанру, тому є з чого вибрати. Не виключено, що з кимось вона виконає дует. У будь-якому випадку, це буде епохальна вистава, тому пропускати її не варто, а потрібно купити квиток на концерт Montserrat Caballe (Монсеррат Кабальє) і стати свідком дива, якому аплодують знамениті майданчики світу. Все буде Viva Barcelona!

Замовити і купити квитки на "Montserrat Caballe (Монсеррат Кабальє) " в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 14 квітня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону