Найближчі концерти Данила Поперечний

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Данила Поперечний,
натисніть на кнопку:

Подробиці Данила Поперечний

Згорнути >

Тихий травневий вечір в столиці України. Ніщо не передвіщає ураган. І раптом над центром міста згущуються хмари чорного гумору, в них час від часу спалахують блискавки сарказму, лунає гуркіт нестримного сміху... це вже розпочався концерт Данила Поперечного у Києві, а ви пропустили?! Ні, погляньте на календар — ще є час, щоб купити квиток на концерт гумору в кращих традиціях стендап-жанру. Так не витрачайте цей час і гроші на щось інше — вибирайте кращі місця в залі!

Знову в Києві

Як маніяк, який за законами детективного жанру зобов'язаний повернутися на місце злочину, Данила Поперечний щорічно відвідує Київ. Що його сюди тягне? Теплий прийом публіки і... ностальгія, як би смішно це не звучало у виконанні досвідченого циніка. Разом з мамою маленький Даня приїхав в українську столицю у 7-річному віці, тут він навчився мови. Так що запалювати приколами по-українськи у Поперечного виходить легко і невимушено. У травні в коміка запланований тур по трьом українським містам, так що він просто не зміг би не відвідати Київ між Одесою і Харковом 18 травня 2018 року, концерт Поперечного почнеться о 19:00 в Жовтневому палаці.

Язик приведе... самі знаєте куди

У Данила гострий язик не від народження, він відточує свій стиль, як самурай — фамільний меч. 18-річним юнаком Поперечний оселився в затишному відеобложику на YouTube, і відтоді продовжує дивувати шанувальників і хейтерів все зростаючою кількістю проектів з участю власної персони. Він співпрацює з колегами по відеоцеху, тому що вміє дружити і творити прекрасне у співтоваристві: чого тільки варті спільні роботи з репером Noize MC. Але існує і зворотна сторона Данила — і ось до неї наближуватися небезпечно! Під обстріл образливими жартами Поперечного вже потрапив репер Скриптоніт. Минулого року канал гумориста-стендапера зібрав мільйон шанувальників, і цей ювілей Данила відсвяткував пафосно і сміливо, створивши пародію на Рамзана Кадирова: можете не сумніватися, хлопцю вже дзвонили з погрозами. Але він не збирається ховатися в бункері, навпаки — планує виступати, як і раніше, на радість фанатам!

Замовити і купити квитки на "Данила Поперечний" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 19 травня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону