Найближчі концерти Ніно Катамадзе

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Ніно Катамадзе & Insight,
натисніть на кнопку:

Подробиці Ніно Катамадзе & Insight

Згорнути >

За чим ви ходите на концерти? Так, не «навіщо», а саме «за чим»! Обираючи театральну виставу, кожен з нас точно знає, які емоції хоче отримати: посміятися, поміркувати, можливо, навіть, посумувати ... А от обираючи, на концерт якого виконавця піти, слухач рідко розуміє, яку гаму емоцій може пережити там. Наприклад, якщо ви шукаєте музику, яка «очищала» б зсередини, якщо можна так висловитися, пробуджувала все світле і добре, що є у вашій душі, значить ваш шлях лежить через концерт Ніно Катамадзе та гурту Insight (Інсайт), а купити квиток на концерт в Києві можна прямо зараз!

 

Фантастичний тандем

Ніно Катамадзе і гурт Insight (Інсайт) працюють разом не перший рік, і навіть вже встигли записати спільні альбоми і дати спільні концерти. Без перебільшення, там твориться якась магія! По-перше, як каже сама артистка, продукт їхньої співтворчості — це музика «для розумних». Що це означає? Якщо ви хочете не просто розслабитися і відволіктися від повсякденних переживань, але і піти в себе, спробувати наблизитися до суті речей, значить вам сподобається! З музикою Ніно і Insight (Інсайт) можна скуштувати найневловиміші смаки життя і збільшити її колірний спектр багаторазово! На таке здатні тільки справжні професіонали!

Світ, підкорений Ніно

Її голосом заслуховуються не тільки у нас — музичні критики Сполучених Штатів, Франції, Англії, Вірменії, Ізраїлю, Польщі, Литви, Туреччини, Естонії, Росії настійно рекомендують публіці познайомитися ближче з цією музикою. Це — філософська розповідь про життя, це відверта і щира розмова про пережите, це ненав'язлива дружня порада. Це все, чого так часто не вистачає кожному з нас на черговій розвилці!

Власне, навряд чи залишилася на землі людина, яка не чула цей чарівний голос, і для кого Ніно Катамадзе і гурт Insight (Інсайт) залишилися б «terra Incognita»! Концерт Ніно Катамадзе і гурту Insight (Інсайт) в Києві відбудеться 20 квітня 2018 року о 19:00 в Жовтневому Палаці, а купити квиток можна прямо зараз. Приходьте, і нехай музика віднесе всі тягощі, що ви носите на своєму серці!

Замовити і купити квитки на "Ніно Катамадзе & Insight" в місті Київ, (МЦКМ (Жовтневий палац)) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 20 квітня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону