Найближчі концерти David Garrett (Девід Гарретт)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про David Garrett (Девід Гарретт),
натисніть на кнопку:

Подробиці David Garrett (Девід Гарретт)

Згорнути >

У грудні 2016 року концерт цього музиканта-серцеїда здійняв такий ажіотаж в Києві, що довелося терміново організувати додатковий виступ. А що ще залишалося робити організаторам, якщо глядачі, яким не вистачило квитків, готові були ночувати на вулиці прямо перед Палацом «Україна»?! У минулому році артист не приїжджав в Київ, зате в 2018 завітає з новою програмою і теж взимку, щоб розтопити ваші серця. Загалом, не роздумуйте довго: треба купити квитки на концерт Девіда Гарретта (David Garrett), тому що знову буде аншлаг!

 

Майстерність екстра-класу

Далеко не кожен талановитий музикант, який заслужив світову популярність і титул метра, може заодно ще й заслужити честь тримати в руках справжню реліквію музичного світу — скрипку Страдіварі. Мабуть, вже один лише факт володіння легендарним інструментом, який раніше належав американцеві Адольфу Бушу, робить віртуоза Девіда Гарретта видатним скрипалем. Реліквія, яка побачила світ у 1716 році, співає, сумує і сміється разом з музикантом, виконуючи мелодії неймовірно емоційно. Здається, творіння Страдіварі, породжене лише для класики, але ви тільки послухайте, як дивовижно передає стародавня скрипка сучасні мелодії. Девід грає рок-музику, твори естрадних композиторів, а «машина часу» в його руках додає до звучання голосок із глибини віків!

Від Середньовіччя і до наших днів

«Така скрипка в руках 37-річного виконавця — це сенсація», подумаєте ви. Але приготуйтеся здивуватися ще більше: вперше Девід удостоївся права грати на середньовічному інструменті у віці 11 років! Фантастичний талант і нехарактерну для дітей експресивну манеру виконання відзначали ще перші педагоги Гарретта. Талановитому хлопцеві не доводилося до посиніння зубрити гами, музичну науку він схоплював на льоту — ось чому крім розучування етюдів у нього ще вистачало часу для виконання сучасної музики на скрипці. Сьогодні в репертуарі виконавця з Америки, народженого в Німеччині, є твори Вівальді і AC\DC, Шопена і U2, Баха і Aerosmith, Моцарта і Мерілін Менсона, Майкла Джексона та Metallica. Це дивовижне поєднання ви почуєте на концерті Девіда Гарретта 2 лютого 2018 року в 19:00 в Палаці «Україна».

Замовити і купити квитки на "David Garrett (Девід Гарретт)" в місті Київ, (Палац Україна) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 3 жовтня 2018 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону