Найближчі концерти Thirty Seconds to Mars (Сеті Секондс ту Марс)

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Thirty Seconds to Mars (30 секунд до Марса),
натисніть на кнопку:

Подробиці Thirty Seconds to Mars (30 секунд до Марса)

Згорнути >

Даже если мне повезет, и в моей руке будет Туз — в твоей будет Джокер!

Ну яка, скажіть, дівчина не хотіла б, щоб у її ручці опинився Джокер, якого зіграв Джаред Лето? І ось зовсім скоро всі бажаючі зможуть якщо не доторкнутися, то як мінімум побачити своїми власними очима і почути своїми власними вухами Джокера Лето!

А все тому, що 30 квітня відбудеться концерт гурту Thirty Seconds to Mars (Сеті Секондс ту Марс), на чолі якої — Джаред Лето! Вони продали більше п'ятнадцяти мільйонів альбомів, вже який рік збирають стадіони! Ці хлопці підготували для вас концерт, який пройде в рамках великого європейського туру на підтримку п'ятого студійного альбому. Ви чули сингл, який вже стоїть на рінгтонах справжніх фанатів колективу? Швидше качайте WALK ON WATER, а краще — поспішіть придбати квиток на концерт, щоб почути пісню наживо! 

Цікавинки про Лето

Музикант, актор, продюсер... Як часто водиться — талановитий у всьому. Наприклад, ви знали, що у студентські роки він написав сценарій, а потім і сам знявся в своєму ж короткометражному фільмі? Ну а що, хочеш зробити добре — зроби сам :) Нещодавно вийшов вже котрий за рахунком фільм, в якому Лето, як завжди, блискучий! Звичайно, цікаво, як він вживався в роль свого героя з «Того, що біжить по лезу», але ми точно знаємо, що для ролі в «Реквієм по мрії» він відмовився на два місяці від плотських утіх, і проводив час на вулицях Нью Йорка, щоб краще відчути і зрозуміти, як влаштоване життя наркоманів. Як вважаєте, чи вдалося йому?

Гітари, на яких грає Джаред Лето, мають свої імена! Так, наприклад, сьогодні його руки перебирають струни Артеміди і Піфагора! Ось, що значить — любити свою справу.

30 Seconds to Mars 30 квітня!

Так, ми чекали, і вони приїдуть! До речі, ви ж знаєте, що 30 Seconds to Mars потрапили в список колективів, які визнані найбільш яскравими за минулі десять років? Власне, нічого дивного, хто встоїть перед їхніми піснями, які навряд чи кого залишать байдужим. Може бути саме під «Hurricane» за ті самі 30 секунд вдасться подолати відстань від Землі до Марса? Це вони — володарі більш ніж двох десятків професійних нагород, і це вони визнані «Кращим альтернативним гутом»! А це ви не можете пропустити такий виступ, і тому, напевно, знаєте, де можна купити квиток на концерт Thirty Seconds to Mars (Сеті Секондс ту Марс) у Києві на 30 квітня 2018 року в 20:00! Грандіозна позаземна подорож почнеться у Палаці Спорту! 10, 9, 8... Всі квитки на концерти 30 Seconds To Mars за найбільш вигідною ціною тільки у нас!

Замовити і купити квитки на "Thirty Seconds to Mars (30 секунд до Марса)" в місті Київ, (Палац Спорту) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 30 квітня 2018 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону