Найближчі концерти Киевский дельфинарий «Немо»

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Денне шоу в Дельфінарії

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Денне шоу в Дельфінарії,
натисніть на кнопку:

Подробиці Денне шоу в Дельфінарії

Згорнути >

Єдиний у Києві дельфінарій «Немо» запрошує вас на виставу «Денне шоу» — виступ дельфінів з участю морських котиків та морських левів! 

Поруч з нами живуть чудові істоти: розумні, добрі й схильні до співпереживання. Після народження вони проводять поруч з матір'ю два-три роки. Існує цілих сорок різновидів цих ссавців! Їхні «родичі» — морські корови й кити, вони володіють абсолютним зором і нюхом. А ще 10 років тому виявилося, що ці створіння здатні привласнювати та розуміти імена! Вони — дельфіни з «Денного шоу» в дельфінарії «Немо»!

Про користь спілкування людини з дельфіном сказано достатньо: «дельфінотерапія» застосовується для лікування психічних захворювань, аутизму і сприяє розвитку мови у малюків! Ультразвуковий сонар добре впливає на стан організму і покращує імунітет. Цікавою особливістю дельфінів є їхнє унікальне вміння «бачити» (відчувати?) зародження життя. Більше того, вони бурхливо реагують на майбутніх матусь і радіють  поповненню людської родини.

Вони так схожі на нас: самці дельфінів готують для «дами серця» подарунки у вигляді букетів з водоростей. Про цих унікальних тварин можна говорити нескінченно, але ми воліємо запропонувати вам насолодитися їхніми вміннями на «Денному Шоу» — особистий досвід набагато цікавіше за будь-які відгуки!

Замовити і купити квитки на "Денне шоу в Дельфінарії" в місті Київ, (Дельфінарій НЕМО) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 7 червня 2017 12:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону