Найближчі концерти Кот Балу

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Кот Балу

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Кот Балу,
натисніть на кнопку:

Подробиці Кот Балу

Згорнути >

Хто сказав, що справжній репер — це похмурий тип, що виливає зі сцени свою образу на життя і все людство? Послухайте Кота Балу! Кожен рядок цього російськомовного виконавця казахського походження налаштовує слухача на позитив, дарує надію! А що ще потрібно простим хлопцям і дівчатам, окрім як повірити в себе і отримати підтримку від кумира?!

Кот Балу — хлопець з екзотичною східною зовнішністю і відповідним темпераментом. Такого харизматичного репера важко не помітити! Але його талант проявляється ще яскравіше в музичних композиціях. У той час як його колеги скаржаться світу «все дуже погано, кругом суцільна депресія», Кот Балу вміє знаходити позитивні моменти навіть в повсякденних речах. Його особливий талант — дарувати людям надію на краще!

Якщо вас долають сумніви, якщо вам доводиться йти по життю, борючись з опором і нерозуміння оточуючих, тексти Кота Балу допоможуть і підтримають! Його композиції можна включати як швидку допомогу у важкій ситуації, але краще «пройти профілактику» на живому концерті. І все вийде!

Замовити і купити квитки на "Кот Балу" в місті Київ, (Atlas "Атлас") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 20 квітня 2017 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону