Найближчі концерти ВИА «Пламя»

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія ВІА «Пламя»

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про ВІА «Пламя»,
натисніть на кнопку:

Подробиці ВІА «Пламя»

Згорнути >

Естрада 70-80-х років минулого століття сильно відрізняється від сучасної: в ті часи мелодії і тексти пісень були зовсім іншими. Старше покоління добре пам'ятає справжній музичний бум, коли вокально-інструментальні ансамблі з'являлися один за одним. Молоді люди і дівчата співали про вірну дружбу, чисту шляхетну любов, життєствердний оптимізм. Особливою романтичністю і лірикою відрізнялися пісні ВІА «Пламя», їхні шлягери «Снег кружится», «Не надо печалиться», «На дальней станции сойду» та «Идет солдат по городу» постійно звучать на нинішніх «дикотеках 80-х». Але набагато приємніше почути знайому пісню не в записі, а на живому концерті і хоча б на годинку повернутися в часи своєї юності!

Виконавці з ансамблю «Полум'я» запрошують старих друзів на зустріч у Будинку офіцерів 6 березня. В перші дні весни «Пламя» прожене холод і зігріє серця шанувальників ласкавим ностальгічним теплом. На такі виступи треба приходити всією родиною, аби в душевній компанії заспівати разом з музикантами великим дружним хором!

Замовити і купити квитки на "ВІА «Пламя»" в місті Київ, (Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 6 березня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону