Найближчі матчі Шахтар — квитки на футбольні матчі Шахтаря в Україні та розклад матчів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Шахтар — Сельта, Ліга Європи

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Шахтар — Сельта, Ліга Європи,
натисніть на кнопку:

Подробиці Шахтар — Сельта, Ліга Європи

Згорнути >

Давненько донецькому «Шахтарю» не доводилося зустрічатися на одному полі з іспанською «Сельтою»! Останнє рандеву відбулося аж у 2000 році, і ось європейські клуби готуються до нових поєдинків, перший з яких запланований на 16 лютого — «гірники» вирушають у гості до іспанців на їхній домашній стадіон «Балаідос». Матч у відповідь зіграють 23 лютого, футболісти з донецького клубу приймуть бій на харківському полі «Металіст».

Ледь стали відомі результати жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, як уболівальники відразу ж взялися оцінювати шанси на перемогу улюблених команд. Українські фанати із задоволенням відзначають не надто видатні успіхи «Сельти»: навіть в турнірах місцевого значення за Кубок Іспанії галісійський клуб лише виходив у фінал, не перемагаючи. Найважливішим досягненням «Сельти» стала перемога в турнірі Інтертото в 2000 році. Натомість український «Шахтар» в останні роки незмінно радує уболівальників успіхами. Об'єктивно команда з Донецька виглядає сильніше за іспанських суперників!

Замовити і купити квитки на "Шахтар — Сельта, Ліга Європи" в місті Харьков, (ОСК "Металіст") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 23 лютого 2017 22:05

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону