Найближчі концерти Віртуози Києва — квитки на концерти Віртуозів Києва і афіша з розкладом виступів в 2019. TicketHunt.

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Jazz Love Songs,
натисніть на кнопку:

Подробиці Jazz Love Songs

Згорнути >

Джаз — це не тільки віртуозні імпровізації у шаленому і різкому ритмі бібопа, але й ліричні мелодії, під які закохувались наші бабусі й дідусі, батьки, та й ми самі. Запалити романтичний вогник у своїй душі так просто: змахніть пил зі старенького програвача і поставте платівку Френка Сінатри, Діна Мартіна або Ната Кінга Коула. А краще беріть за руку кохану половинку і вирушайте на концерт Jazz Love Songs, де пісні цих «трьох китів» свінгу звучать у живому виконанні!

Вечір джазових пісень про кохання, присвячений Дню Святого Валентина відбудеться в київському Будинку кіно. На сцену вийдуть музиканти з бигбенда Дениса Аду, виконуючого класичний джаз і популярні сучасні мелодії. До оркестрантів приєднається тенор-саксофоніст Дмитро «Бобін» Александров, який заснував легендарний харківський джаз-бенд Схід-Side. Кращі любовні пісні виконає Руслан Єгоров, заслуживший титул золотого голосу нашого українського джазу.

Замовити і купити квитки на "Jazz Love Songs" в місті Київ, (Будинок Кіно) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 13 лютого 2017 20:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону