Найближчі концерти Новогоднее Фикси шоу «Спасатели времени»

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Новорічне Фіксі шоу «Рятівники часу»,
натисніть на кнопку:

Подробиці Новорічне Фіксі шоу «Рятівники часу»

Згорнути >

Чарівна новорічна ніч... Годинник ось-ось проб'є дванадцять разів, саме час загадувати заповітні бажання! Але святкове диво може і не статися: лиходії Пил, Іржа і Коротке Замикання зламали годинник. Невже цього разу діти залишаться без подарунків і здійснення мрій? Саме час кликати на допомогу працьовитих Фіксиків, тільки вони можуть полагодити будь-який, навіть найскладніший пристрій. Звичайно, за умови, що їм допомагатимуть маленькі глядачі Новорічного Фіксі шоу «Рятівники часу»!

Це єдина ліцензійна вистава, створена за мотивами всесвітньо відомого мультсеріалу. Напевно ваш малюк бачив по телевізору Сімку, Нулика, Фаєра, Ігрека, Верту, Дім Дімича і Шпулю, а тому захоче опинитися в їхній компанії. У дитячій виставі беруть участь шестеро милих двометрових ляльок, які розмовляють голосами Фіксиків з мультика. Яскраві декорації доповнюють суперсучасні спецефекти.

Візьміть участь у веселій анімаційній програмі перед початком інтерактивного новорічного шоу! У фойє хлопчиків і дівчаток зустрінуть Дід Мороз і Снігуронька, з ними можна буде погратися та сфотографуватися. Вистава триває 1 годину, дітям до 4 років у супроводі дорослого окремий квиток не потрібен.

Наша спеціальна пропозиція — сертифікат вартістю 100 грн. дає можливість вашій дитині гарантовано отримати подарунок-сюрприз на новорічному святі. Доплатіть 100 грн. до квитка, і малюк піде додому після свята абсолютно щасливим!

Замовити і купити квитки на "Новорічне Фіксі шоу «Рятівники часу»" в місті Київ, (Будинок культури НТУУ "КПІ") Ви можете на tickethunt. Подія пройде 25 грудня 2016 14:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону