Найближчі спектаклі Ирма Витовская

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Афродизіак,
натисніть на кнопку:

Подробиці Афродизіак

Згорнути >

Чи знайоме вам відчуття, коли дивишся фільм жахів і радієш, що екран телевізора відокремлює глядача від фантастичних кошмарів? На виставі «Афродизіак» ви будете позбавлені навіть цього символічного захисту, нічому буде радіти і допомога не прийде. Ви зіткнетеся обличчям до обличчя із первозданним страхом, і це буде шоковим випробуванням вашої нервової системи!

На арені київського цирку з'являться не веселі клоуни та жонглери, а зловісний образ головного героя, мрійника-невдахи. Він прагнув до світла, але пізнав тьму; він бажав усім блага, але занурив світ в хаос; він боровся з низинними позивами, а виплекав тваринні інстинкти. Його спроба вберегти від біди цнотливих і беззахисних обернулася жагою кривавої розправи! Як ви вже здогадалися, цей цирк смерті — зовсім не дитяча забавка, на театральний трилер глядачі молодше 18 років не допускаються.

У створенні історії, що леденить кров, взяв участь режисер Максим Голенко, відомий своїми епатажними постановками. Кастинг серед сотні претендентів на характерні ролі проводили особисто Ірма Вітовська, Олексій Вертинський, Михайло Бондаренко та ведучі актори «Дикого театру». В основу сюжету покладено твір сучасного українського драматурга Віктора Понізова.

Замовити і купити квитки на "Афродизіак" в місті Київ, (Національний цирк України) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 21 січня 2017 19:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону