Найближчі концерти Щелкунчик на льду

Ticket Hunt

Сервіс комбінує квиткові пропозиції організаторів і реселерів. Ціни реселерів можуть бути вище номінальних.

подія Лускунчик на льоду

Подія вже відбулася

Щоб знайти інші події чи дізнатися докладну інформацію про Лускунчик на льоду,
натисніть на кнопку:

Подробиці Лускунчик на льоду

Згорнути >

У Новий Рік казки оживають, а чудеса стають реальністю, любов і дружба легко перемагають найзліші чари, а відома і улюблена в усьому світі казка про Лускунчика знаходить нове життя. Театралізоване шоу «Лускунчик на льоду» завдяки сучасним технологіям змушує повірити в чари не лише малечу, але й дорослих скептиків!

Уявіть собі на одній льодовій сцені 35 чудових фігуристів, лауреатів міжнародних конкурсів в постановці Дмитра Дмитренка, багаторазового чемпіона з фігурного катання. Казковий грим, 100 майстерно зшитих спеціально для шоу костюмів — кожну деталь в образі артистів і фантастичні 3D-спецефекти, створені відомим мультиплікатором Андрієм Кравченко, можна детально розглянути на гігантському світлодіодному екрані 20х12 метрів!

Але яке ж шоу без музики? Артистам буде акомпанувати Державний академічний естрадно-симфонічний оркестр України, кращі музиканти країни виконають твори П. Чайковського, М. Равеля, А. Адана, Л. Мінкуса і В. Моцарта. Захоплюючий класичний сюжет доповнено режисерськими сюрпризами Дмитра Тодорюка, творця дитячих вистав і соліста гурту «Авіатор».

Замовити і купити квитки на "Лускунчик на льоду" в місті Київ, (Палац Спорту) Ви можете на tickethunt. Подія пройде 2 січня 2017 11:00

Замовити в 1 клік

Ви можете замовити квитки, не заповнюючи жодної форми. Для цього просто напишіть свій контактний номер телефону, і наш співробітник зв'яжеться з вами найближчим часом для уточнення всіх питань.

Вкажіть контактний номер телефону